Prețuri exorbitante în aeroporturile din SUA. Cât costă micul dejun

Prețuri exorbitante în aeroporturile din SUA. Cât costă micul dejun

Prețurile pe aeroporturile din Statele Unite ale Americii au crescut din cauza inflației, astfel încât produsele se vând cu sume exorbitante.

Călătorul a prezentat micul dejun pe care a plătit 38 de dolari Foto: Reddit/ ilfollevolo

Un călător din Statele Unite a plătit 38 de dolari (175 de lei) pentru micul dejun la Aeroportul Houston. Acesta a distribuit pe Reddit o fotografie a cu mâncarea cumpărată: o bucată de pâine prăjită cu avocado, un ou prăjit, o farfurie separată cu trei cârnați mici și un suc de grapefruit.

„Mă uimește faptul că oamenii sunt dispuși să plătească aceste prețuri scandaloase pentru mâncarea mediocră de la aeroport", a spus un utilizator, care a precizat că mănâncă înainte de a ajunge la aeroport.

Prețurile umflate din aeroporturi nu sunt o noutate. Anul trecut, un călător care se afla într-un bar de pe aeroportul din Detroit a fost taxat cu 25 de dolari pentru o băutură.

Autoritățile au implementat noi standarde de stabilire a prețurilor

Scumpirea prețurilor în aeroporturi a escaladat până în punctul în care autoritățile din New York au fost nevoite să implementeze noi standarde de stabilire a prețurilor pentru a se asigura că prețurile nu se abat prea mult de la ceea ce se plătește în afara aeroporturilor sale, potrivit NBC.

„Toți clienții aeroporturilor ar trebui să se aștepte, pe bună dreptate, ca politicile care limitează prețurile alimentelor și băuturilor la concesiuni să fie respectate și aplicate", a declarat președintele Autorității Portuare, Kevin O'Toole.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...