Prietenii Madonnei se tem că artista ar putea sfârși ca Michael Jackson

Prietenii Madonnei se tem că artista ar putea sfârși ca Michael Jackson

Cântăreața a ajuns la terapie intensivă săptămâna trecută , cu o infecție gravă, după repetițiile epuizante de dinaintea noului său turneu mondial.

Madonna s-a epuizat în timpul repetițiilor pentru turneul său mondial FOTO Profimedia

Madonna a trecut printr-un episod critic în urmă cu o săptămână, când a fost găsită în stare de inconștiență acasă, în New York, și transportată de urgență la terapie intensivă. Cântăreața a avut o infecție bacteriană gravă, care a ținut-o câteva zile în spital, dar a fost externată și se recuperează acasă. Totuși, artista în vârstă de 64 de ani a fost nevoită să amâne turneul mondial „Celebration“ , care urma să înceapă pe 15 iulie, la Vancouver, în Canada.

De fapt, repetițiile pentru acest turneu au condus la deteriorarea stării de sănătate a artistei americane. În încercarea de a concura cu vedete mai tinere precum Taylor Swift și Pink, Madonna și-a forțat limitele și a avut un program draconic de repetiții, de câte 12 ore pe zi.

Madonna pariase totul pe acest turneu. Repeta foarte mult și, în mod clar, a ajuns la epuizare, deși oamenii din jurul ei i-au reamintit politicos că nu mai are 45 sau 25 de ani. Trebuia să se tempereze, ceea ce a făcut ea este foarte riscant. Dar Madonna este foarte implicată și muncește mai mult decât oricine altcineva“, a declarat pentru The Sun o sursă din anturajul vedetei.

Alți prieteni ai vedetei chiar se tem că acesta ar putea sfârși ca Michael Jackson, care, la rândul său, s-a epuizat în timpul repetițiilor din 2009, pentru „This Is It“, și a murit chiar înainte de a începe turneul mondial.

Mulți dintre noi cred că remarcile constante despre vârsta ei au pus presiune asupra Madonnei. Oamenii erau foarte îngrijorați pentru ea. Oamenii chiar s-au gândit la o tragedie similară cu cea a lui Michael Jackson, dacă nu încetinește puțin ritmul“, a declarat pentru The Sun o altă sursă.

Mulți au prevăzut că așa ceva se va întâmpla, din cauza programului foarte încărcat de repetiții, însă doar câțiva au favut curaj să-i spună că sunt îngrijorați. E complet vindecabilă și lucrează cu un grup de medici pentru a-și întări sistemul imunitar. Va reveni, sunt 100% sigur de asta“, a mai declarat prietenul artistei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat