Prigojin: „S-a deschis Cutia Pandorei”/„Facțiunea” de la Kremlin „distruge statul rus” și „va plăti amarnic”

Prigojin: „S-a deschis Cutia Pandorei”/„Facțiunea” de la Kremlin „distruge statul rus” și „va plăti amarnic”

Șeful mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, a criticat din nou extrem de dur regimul Putin și acoliții pe care dictatorul rus i-a numit pentru a conduce efortul rusesc de război împotriva Ucrainei. Prigojin spune că „facțiunile” de la Kremlin „distrug statul rus”, relatează The Guardian .

Prigojin susține că actuala conducere de la Kremlin distruge statul rus prin faptul că „seamănă discordie” între el și luptătorii ceceni.

Prigojin a mai spus că disputa dintre el și luptătorii ceceni conduși de Ramzan Kadîrov, care luptă, de asemenea, în războiul Rusiei împotriva Ucrainei, a fost rezolvată.

Șeful Wagner a făcut, de această dată, referire la ceea ce numește „facțiunile” de la Kremlin sau „turnurile” Kremlinului.

Prigojin spune că intrigile pe care le-au creat aceste grupuri din jurul lui Vladimir Putin au depășit atât de mult limita încât a fost nevoie ca dictatorul rus să intervină și să-i certe la o întâlnire a consiliului de securitate.

„Cutia Pandorei a fost deja deschisă și nu suntem noi cei care am deschis-o. Un turn al Kremlinului a decis să joace aceste jocuri periculoase.

Jocurile periculoase au devenit ceva omniprezent la turnurile Kremlinului și, pur și simplu, distrug statul rus”, a mai spus șeful mercenarilor lui Putin.

Deși nu a specificat clar la cine se referă și de cine sunt conduse aceste „turnuri”, Prigojin a spus că „îi va face să plătească scump”, dacă continuă să semene discordie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”