Prima apariție în public a actriței Monica Bîrlădeanu alături de Valeriu Gheorghiță

Prima apariție în public a actriței Monica Bîrlădeanu alături de Valeriu Gheorghiță

Actrița Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 44 de ani, și Valeriu Gheorghiță, fost coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, trăiesc o poveste frumoasă de iubire. Recent, cei doi și-au făcut apariția la premierea unui film.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu. Foto: Arhivă

Informații despre povestea de dragoste dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ieșit la iveală la începutul verii, după ce a fost publicată o fotografie cu cei doi împreună într-un jacuzzi, la un hotel de lux din Bulgaria.

La început s-a spus că actrița are o relație cu un bărbat căsătorit, însă aceasta a ținut să pună capăt zvonurilor și a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez“, se arată în postarea publicată de actriță pe 13 iunie.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost văzuți de curând la premierea filmului „Libertate”, care a avut loc la Sala Palatului. Totodată, actrița a publicat și câteva imagini pe Facebook de la eveniment.

Am ajuns la premiera unui film pe care îl aștept de mult, încă de când mi-a povestit Tudor Giurgiu că vrea să-l facă. Joaca în el și colegi din Groapa, inclusiv „tata-socru” așa că o să fie un film… în „familie””, se arată în postarea publicată de actriță.

În imaginile surprinse de CANCAN, Monica Bîrlădeanu radiază de fericire alături de Valeriu Gheorghiță.

Filmul „Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, este un close-up pe evenimentele care s-au desfășurat în luna decembrie a anului 1989, la Sibiu, oraș liniștit, despre care nimeni nu și-ar închipui că a putut să găzduiască haosul de esență tare – 500 de oameni strânși într-un bazin, sub pălăria acuzației de a fi teroriști.

Din distribuția filmului fac parte: Marius Manole, Alexandru Papadopol, Mirela Oprișor, Iulian Postelnicu, Ștefan Iancu, Andi Vasluianu, Cătălin Herlo, Ionuț Caras și Alex Calangiu.

Cine este Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiţă a fost coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, iar din martie 2022 face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii, preluând funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Agrippa Ionescu.

Col. dr. Valeriu Gheorghiţă este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea boli infecţioase. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central dr. Carol Davila, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie dr. Carol Davila din Bucureşti.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB