Prima echipă eliminată la America Express. Cum au reacționat concurenții

Prima echipă eliminată la America Express. Cum au reacționat concurenții

Miercuri seară a avut loc prima eliminare din America Express. A fost o ediție plină de suspans și decizii neașteptate din partea concurenților care au trebuit să aleagă o echipă care să lupte în cursa pentru ultima șansă.

America Express Foto Antena 1

După ce echipele formate din Puya și Melinda și Bordea și Cortea, au reușit să obțină imunitatea, a venit rândul celor ajunși pe ultimele locuri să intre în cursa pentru ultima șansă.

Deși au început ziua plecând de pe primul loc, frații Jean și Dinu au ajuns la final pe ultimul loc și au intrat automat la cursa care îi putea trimite acasă. De asemenea, concurenții aflați pe penultimul loc au fost Ovidiu și Joaquin. Celor două echipe li s-a mai alăturat o altă echipă, aleasă de ceilalți concurenți prin vot. Această echipă a fost cea formată din gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar.

Cursa pentru ultima șansă a fost una plină de suspans și adrenalină. Cele trei echipe aflate în pericol de eliminare au trecut prin toate stările și emoțiile pentru a dovedi că pot rămâne în competiție.

Larisa Iordache și Diana Bulimar, eliminate din America Express

Una din cele mai de temut echipe după primele jocuri în care au fost aproape mereu pe primele locuri, Larisa și Diana au fost eliminate în cursa pentru ultima șansă.

Foto Antena 1

Foto Antena 1

Concurenții care au luat parte la cea de-a doua cursă pentru ultima șansă au trebuit să își depășească limitele și s-au luptat în ringul de lucha libre. Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din frații Gavril, urmată de Ovidiu și Joaquin.

Spre uimirea tuturor concurenților, gimnastele au încheiat cursa pe ultimul loc. Larisa și Diana sunt primele concurente eliminate din noul sezon din America Express. Cea de-a 8-a ediție a acestui sezon nu le-a purtat noroc fetelor, aglomerația urbană din Mexico City dându-le mari bătăi de cap.

Larisa și Diana au încheiat ziua precedentă pe locul 3, însă au fost trimise în cursa pentru ultima șansă de ceilalți concurenți care le-au considerat ca fiind una din cele mai puternice echipe.

Mă uit la tatuajul Larisei și văd ceea ce ne-au demonstrat în fiecare secundă până acum: că sunt neînfricare, înțelepte. Putem fi mândre de ele, așa cum este o țară întreaga”, a spus Irina Fodor, înainte de a deschide cutia cu totemul care, de data aceasta, a avut culoarea roșie, potrivit a1.ro .

„Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales să fim în această cursă, eu deja voi pleca”, a spus Diana Bulimar.

„Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente, excat ca în competiții și cred că ne-a ajutat un pic să ne mai împrospătăm sufletul cu această experineță”, a adăugat și Larisa Iordache.

Cum au reacționat ceilalți concurenți

Tristețea mea nu ar fi fost pentru nicio echipă la fel de mare din cauza faptului că au muncit foarte mult și au tras foarte tare”, a reacționat Bianca Adam.

„Știi că m-ai învățat să am mai mult tupeu, nu? Înainte și dacă îmi repara țeava aiurea, o chemam pe nevastă-mea. Mi-ai dat o lecție la prima etapă”, i-a mărturisit Bordea Dianei.

„Erau tanc, nu se aștepta nimeni și să iasă în modul ăsta - un pic mișelește - adică votate de tovarășii lor”, a spus Puya.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria