Prima parte a lunii august, devastatoare pentru trei zodii. Unii nativi ajung să regrete greșeli din trecut

Prima parte a lunii august, devastatoare pentru trei zodii. Unii nativi ajung să regrete greșeli din trecut

Începând cu luna august a acestui an, trei zodii ale horoscopului trebuie să se pregătească sufletește pentru a ține piept dificultăților cu care se pot confrunta. Potrivit Click!, unii nativi pot fi martorii anumitor evenimente deloc plăcute care le vor distruge liniștea.

Tristețe. FOTO Shutterstock

Cei născuți sub aceste semne zodiacale trebuie să aibă în vedere faptul că astrele nu vin cu cele mai bune vești pentru ei.

Vărsătorii vor regreta amarnic o decizie din trecut

Cunoscuți drept rebelii zodiacului, vărsătorii tind să ia decizii la cald, fără a-și oferi timp de gândire. Deși ultimele luni din viața lor au fost favorabile reușitelor pe plan financiar și profesional, la capitolul iubire, Vărsătorii, au ținut în palmă șansa vieții lor.

Din cauza anumitor temeri pe care le-au avut, sau a faptului că au considerat că nu sunt pregătiți pentru o relație, foarte mulți nativi au dat cu piciorul unei relații de iubire care se putea concretiza în ceva stabil pe viitor. Totuși, pentru Vărsătorii cărora le lipsește curajul de a-și îndrepta greșeala, sfatul astrelor este să accepte faptul că pot fi respinși, dar să mai încerce pentru o ultima oară.

Leii se pot confrunta cu anumite probleme de sănătate

Cei mai mulți dintre nativii acestei zodii care și-au neglijat anumite probleme de sănătate vor ajunge acum, deși nu-și doresc, pe mâna medicilor.

Oboseala pe care au acumulat-o în ultimul timp își spune cuvântul, astfel că mulți Lei se vor simți slăbiți. Din fericire, sunt riscuri mici să fie vorba despre probleme de sănătate grave.

Citește în Click! care este cea de-a treia zodie care trebuie să se pregătească sufletește pentru a ține piept dificultăților!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?