Prima reacție a lui Cabral după ce a plecat cu două femei din clubul în care a petrecut fără Andreea Ibacka

Prima reacție a lui Cabral după ce a plecat cu două femei din clubul în care a petrecut fără Andreea Ibacka

Imaginile publicate săptămâna aceasta de cancan.ro în care Cabral apare distrându-se într-un club de fițe din Mamaia Nord, de 1 mai, îl arată pe prezentator părăsind localul împreună cu două brunete.

Scenele cu soțul Andreei Ibacka într-o stare euforică, în timp ce îmbrățișa și pupa o brunetă, au dat naștere unor speculații în rândul internauților, potrivit Libertatea .

O parte dintre cei care au comentat pe marginea imaginilor au taxat gestul lui Cabral, considerându-l nedrept față de soția care își aștepta acasă împreună cu cei doi copii ai cuplului, Namiko și Tiago.

Totul, în contextul în care, după distracție, Cabral s-a îndreptat către un taxi, unde era așteptat de o altă femeie, iar ulterior a venit și bruneta cu care se îmbrățișase în club, deși, după ce s-a urcat în mașină, prezentatorul de la PRO TV și-a pus capul în palmă și a adormit imediat.

Cabral, surprins îmbrățișând o brunetă. FOTO Captură video Cancan

„Soția și copiii îl așteaptă acasă, frumos! (...) Are o ciudă acum că a fost prins”, „Mi-e milă de soția lui”, sunt câteva dintre reacțiile urmăritorilor.

Ulterior, Cabral a postat online imagini cu tânăra cu care a petrecut în club, arătându-se amuzat de situație, dorind să arate că nu s-a întâmplat nimic deplasat, iar femeia din club este o bună prietenă.

„Fiert pe șatene”, a transmis Cabral .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

5 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”