Prima reacție a lui Cosmin Achim, fotbalistul-parior: „Mă consider nevinovat!”

Prima reacție a lui Cosmin Achim, fotbalistul-parior: „Mă consider nevinovat!”

Cosmin Achim nu are de gând să renunțe la fotbal și se consideră „nevinovat” în scandalul iscat după ce a fost acuzat că paria pe meciuri de fotbal. El a recunoscut că în acest moment este o „anchetă în desfășurare”, însă spune că vrea să revină repede pe teren.

Cosmin Achim și-a reziliat contractul cu Petrolul. Foto Sportpictures

Deocamdată, pot să spun că este o anchetă în desfășurare în acest caz și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Eu mă consider nevinovat! Cum să mă retrag din fotbal? Nici vorbă de asta”, a spus Cosmin Achim, cercetat pentru că a jucat la pariuri, pentru ProSport.

Cosmin Achim susține că trece prin momente dificile și pe plan personal și de aceea nu a mai rămas la Petrolul, care îl luase recent de la FC Voluntari. Fundașul a explicat și de ce s-a despărțit de gruparea ploieșteană, la care a ajuns în această iarnă. „Eu am cerut rezilierea contractului, pentru că trec printr-o perioadă mai grea și am probleme personale”, a mai declarat Achim.

Mesaje șocante trimise fostei iubite

Iată un mesaj al jucătorului către fosta lui prietenă, dat la 27 octombrie 2021, când Cosmin Achim juca la Voluntari: ”Știi că azi am strâns banii la stadion. 81 de milioane și 40 de lei. Trebuia să-i dau lui Văncică 105 milioane. Eu mâine dimineață n-am banii să-i duc la teren. M-a sunat și mă amenință, că mâine vine la stadion la ora 10. Și m-au sunat și doi. După două numere. Că mâine la ora 10 sunt la mine la teren.

Tremur tot. Acum dacă-mi dai block… De frică am făcut asta. Mâine banii pentru aia. M-am tot gândit să iau cu dobândă. Am zis că o fac mai rău. Vorbește cu mine te rog. Spune ceva că plâng aici și simt că te-am pierdut. Da, plâng ca un prost. Poftim, nu mă pot opri din plâns. Asta a pus capac. Mâine sunt dat afară. Te-am făcut și pe tine să plângi”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”