Prima reacţie a lui David Popovici după ce a devenit campion mondial: „Oamenii de acasă au crezut în mine. Medalia este pentru ei”

Prima reacţie a lui David Popovici după ce a devenit campion mondial: „Oamenii de acasă au crezut în mine. Medalia este pentru ei”

GALERIE FOTO

„Sunt absolut obosit. Piscina e foarte rapidă. M-a ajutat faptul că oamenii pe care îi iubesc m-au privit şi cei de acasă au crezut în mine. Oamenii de acasă au crezut în mine! Medalia este pentru ei. Acum voi merge să mă refac şi voi fi gata pentru proba de 100 de metri. Treaba nu e terminată, încă mai am foame pentru performanţă", a fost prima reacţie a lui David Popovici, după aurul cucerit la Budapesta, scrie Eurosport.

David Popovici a obţinut cel mai valoros rezultat la Budapesta, bazinul unde a debutat şi în prima competiţie majoră la seniori, Europenele din 2021.

În plus, el este primul înotător din România care reuşeste această performanţă la masculin . David a înotat magistral cursa de 200 m, a fost al doilea două lungimi de bazin, dar finalul a fost unul spectaculos, comentează news.ro.

Sportivul a fost felicitat şi de Eduard Novak , ministrul Sportului, care a spus că tânărul de 17 ani este fenomenal şi a subliniat faptul că „David Popovici este primul nostru (al României) campion mondial de seniori, într-o probă masculină, cu un nou record, de 1:43.21 min.”

FOTO Getty Images

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”