Prima reacţie a lui Elon Musk după ce presa a divulgat că are gemeni cu o angajată a sa: „Populaţia de pe Marte este încă de zero persoane”

Prima reacţie a lui Elon Musk după ce presa a divulgat că are gemeni cu o angajată a sa: „Populaţia de pe Marte este încă de zero persoane”

„Populaţia de pe Marte este încă de zero persoane!”, a fost primul mesaj publicat de Elon Musk pe pagina sa de Twitter.

Într-o altă postare, fondatorul Tesla scrie că: „Fac tot ce pot pentru a ajuta la depăşirea crizei subpopulării. Rata natalităţii în colaps este de departe cel mai mare pericol pentru civilizaţie”.

În cea de-a treia postare, Elon Musk i-a complimentat pe cei care au familii numeroase. „Sper că aveţi familii numeroase şi felicitări celor care deja le au”.

Documentele judiciare depuse la tribunal indică că Elon Musk şi Shivon Zilis, directoare la Neurolink, au înaintat o cerere pentru a schimba numele gemenilor, astfel încât să aibă numele de familie al tatălui lor şi să conţină numele de familie al mamei lor ca parte a numelui mijlociu”.

Solicitarea a fost depusă în Austin, Texas, unde s-au născut copiii, şi a fost aprobată de judecător. Shivon Zilis a născut gemeni în luna noiembrie a anului 2021, la câteva săptămâni după ce fondatorul Tesla şi Claire Boucher au avut al doilea lor copil, cu ajutorul unei mame-surogat.

Elon Musk are nouă copii cunoscuţi, dintre care cinci sunt cu prima sa soţie, Justine Musk, şi doi cu cântăreaţa Claire Boucher, cunoscută drept Grimes.

De asemenea, în luna aprilie, una dintre fiicele sale a înaintat o cerere pentru a-şi schimba numele de familie şi pentru a se despărţi legal de Musk, afirmând: „Nu mai doresc să fiu înrudită cu tatăl meu biologic în niciun fel”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...