Prima reacție a lui Tucker Carlson după concedierea de la Fox News. Ce a spus despre presa americană

Prima reacție a lui Tucker Carlson după concedierea de la Fox News. Ce a spus despre presa americană

Fosta vedetă a postului de televiziune Fox News, Tucker Carlson, a făcut primele declarații, în mediul online, după plecarea sa bruscă de la pupitru. El nu a oferit prea multe detalii despre situația în care se află, în schimb, a criticat dur presa americană și tot ceea ce înseamnă, în ziua de astăzi, dezbateri televizate.

Tucker Carlson, primele declarații după plecarea de la Fox News FOTO Twitter

Carlson a fost una dintre cele mai mari vedete ale postului de știri și a câștigat o mulțime de urmăritori, de-a lungul carierei sale. Este, pe de altă parte și un personaj controversat. El ar fi avut discursuri xenofobe și rasiste în cadrul celebrei sale emisiuni: „Tucker Carlson Tonight”.

Luni, celebrul moderator a părăsit Fox News fără să ofere vreo explicație pentru publicul său. Posturile de știri americane au raportat că acesta ar fi fost concediat la ordinul personal al proprietarului Fox, Rupert Murdoch. Ar fi existat mai multe motive ce au stat la baza deciziei, printre altele, faptul că a folosit un limbaj vulgar pentru a descrie o femeie din executiv.

Dezbateri televizate „incredibil de stupide”

Tucker Carlson s-a decis să rupă tăcerea! În seara de miercuri, el a distribuit, pe contul personal de Twitter, un videoclip de două minute în care nu tot nu a venit cu varianta sa legată de presupusa concediere , dar a adus, în schimb, plângeri ample despre starea presei americane.

El a spus, ironic, că a observat că artunci „când te îndepărtezi de zgomot pentru câteva zile”, observi cât de drăguți sunt unii oameni.

Celălalt lucru pe care îl observi când îți iei puțin timp liber este cât de incredibil de stupide sunt majoritatea dezbaterilor pe care le vezi la televizor. Sunt complet irelevante. Nu înseamnă nimic. Peste cinci ani nimeni nu-și va mai aminti că le-a auzit. Credeți-mă, o spune cineva care a participat”, a spus Tucker Carlson.

Reprezentanții Fox News nu făcut public motivul pentru care s-a decis renunțarea la Carlson, însă concedierea lui a venit chiar după ce postul de televiziune a acceptat, săptămâna trecută, să plătească companiei de echipamente de vot Dominion suma de 787,5 milioane de dolari, pentru a soluționa un proces de defăimare.

Plecarea uimitoare a lui Carlson este legată și de un proces intentat de fostul său producător senior, Abby Grossberg, care a susținut că s-a confruntat cu sexismul și un mediu de lucru ostil.

Într-o declarație oficială a Fox News s-a scris că nu ar fi fost vorba despre o concediere, ci despre o plecare „de comun acord”.

Luni, Fox News a înlocuit imediat slotul lui Carlson cu o listă rotativă de gazde, până când poate fi găsit un înlocuitor permanent. În videoclipul său de miercuri, Carlson a sugerat că fanii săi nu au văzut încă vreunul cu real potențial.

Unde mai poți găsi americani spunând lucruri adevărate? Nu au mai rămas multe locuri, dar sunt câteva și este suficient. Cât timp poți auzi cuvintele, există încă speranță. Pe curând!”, și-a încheiat el discursul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…