Prima reacție a Simonei după ce s-a retras de la Doha: „Trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea”

Prima reacție a Simonei după ce s-a retras de la Doha: „Trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea”

Simona Halep s-a retras de la Doha, deşi se calificase în semifinalele competiţiei. Sportiva noastră are tendinită şi nu va merge nici la Dubai. Jucătoarea noastră a declarat că speră să revină la Indian Wells.

"Azi a fost mult mai rău decât ieri și din această cauză am luat decizia să mă retrag. Nu e simplu, dar am vorbit cu doctorul meu și mi-a spus că nu am suficient timp să mă refac. Am stat în repaos doar câteva zile și îmi trebuie mult mai mult. RMN-ul arată că am lichid și tendinită la al patrulea deget. Trebuie să am grijă și trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea" a declarat Simona Halep.

Jucătoarea noastră a dezvăluit că următorul turneu la care ar putea participa este Indian Wells, însă totul depinde de modul în care va reuși să se recupereze. "Cu siguranță voi lua o pauză cel puțin până la Indian Wells și nu voi mai juca deloc. Voi decide înainte de startul turneului dacă voi fi capabilă să joc. Pentru moment nu pot să zic mai mult. Trebuie să iau pas cu pas și să văd dacă mă pot reface până la Indian Wells" a adăugat jucătoarea nostră.

Azi, în sfertul câştigat cu CiCi Bellis, numărul doi mondial l-a chemat pentru court coaching pe Andrei Pavel, cu un game înainte de finalul partidei.

"Mă doare piciorul", a spus Simona, pentru ca tehnicianul să îi ofere primele sfaturi: "Am văzut, am văzut. Joacă cu primul serviciu slice acum. Ia punct după punct şi încearcă să joci prima tu. Ştii că 90% vine un nou cross şi după aia poţi juca lung de linie. Încearcă să rămâi acolo. Dacă dă ea bine, dă bine. Acceptă chestia asta. Cross, lung de linie, cross, lung de linie".


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...