Primar INTERIMAR SURPRIZĂ la București

Primar INTERIMAR SURPRIZĂ la București

Funcția de primar interimar al Capitalei ar putea fi preluată de consilierul UNPR, Marin Șfefănel Dan, potrivit unor surse citate deHotnews.

Marin Ștefănel Dan face parte din PP-DD, însă, ulterior, a fost absorbit de partidul lui Gabriel Oprea, UNPR.  El este președinte al PPDD Sector 5. Din 2012 politicianul ocupă funcția de consilier general. 

Întrucât niciunul dintre cei doi viceprimari nu a dorit să preia interimatul la Primăria Capitalei, legea prevede alegerea unor noi viceprimari care să își asume această funcție

Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, va lua, marți, decizia de suspendare a primarului Oprescu, după ce decizia de arestare pe 30 de zile a rămas definitivă.

Cel mai probabil, Consiliul General al Municipiului București se va întâlni în această seară pentru a alege interimarul.

  Cine este Marin Ștefănel Dan

​Marin Ștefănel-Dan s-a născut pe 19 iulie 1976 în Turnu Măgurele, Teleorman.

Politicianul a absolvit Facultatea de științe Politice și Administrative, fiind licențiat în științe Administrative, în anul 1999 la Universitatea București. A intrat în politică în 2008, însă nemulțumirea față de partidul în care intrase inițial l-a determinat să treacă la PP-DD. în prezent are profesia de analist politic. 

În prezent,  Marin Stefănel – Dan face parte din Partidul Poporului – Dan Diaconescu, partid absorbit de UNPR în iunie 2015, 


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesant! / Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov și ce spune despre moartea lui Navalnîi

2 VIDEO „Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță! Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău cu ea”

3 Foarte interesante amănunte...

4 „Dacă nu face față, poate să vină cu un coleg” / Săpunaru, umilit puțin de o fană a Rapidului...

5 O notă confidențială a spionajului francez care dă de gândit