Primar PSD/PCR, la mitingul de la Târgovişte: Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor! VIDEO

Primar PSD/PCR, la mitingul de la Târgovişte: Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor! VIDEO

Cristian Stroe, primarul din comuna Şotânga, le-a spus participanţilor la mitingul PSD/PCR de la Târgovişte că i-au cerut colegii primari să vorbească clar şi cu dicţie, precum actriţa care a vorbit înaintea sa, el răspunzându-le: ”Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!”

Mitingul PSD/PCR de la Târgovişte a fost început cu discursurile susţinute de către preşedintele organizaţiei din Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb şi senatorul Titus Corlăţean. Cei trei au fost urmaţi de actriţa Camelia Varga.

”Am să invit un primar care conduce de cinci mandate destinele unei localităţi. La alegerile de anul trecut a luat 92% din voturile oamenilor din Şotânga este vicepreşedinte al PSD/PCR Dâmboviţa şi preşedintele Ligii primarilor PSD - Cristi Stroe”, a anunţat Ţuţuianu după încheierea discursului actriţei.

Primarul din Şotânga a relatat participanţilor că ceilalţi primari l-au instruit cum să se adreseze publicului. ”Colegii mei primari din spate mi-au făcut instructajul: «Să vorbeşti tare şi cu dicţie, ca doamna Camelia Varga!» Eu le-am spus: «Bă, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor!»”, şi-a început Stroe discursul susţinut la Târgovişte.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”