Primăria Timişoara, declarată de DSP Timiş focar COVID-19

Primăria Timişoara, declarată de DSP Timiş focar COVID-19

Primăria municipiului Timişoara a fost declarată, miercuri, de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş, focar COVID-19 activ, după ce şase angajaţi ai Direcţiei tehnice au fost depistaţi pozitiv la teste.

"Primăria Municipiului Timişoara a fost înştiinţată astăzi, de către DSP Timiş de existenţa a şase cazuri confirmate cu COVID-19. Instituţia a devenit, potrivit definiţiei legale, focar în supraveghere. Cele şase persoane activează în cadrul Direcţiei tehnice, unde va începe ancheta epidemiologică şi testarea angajaţilor. Până la aflarea rezultatelor testelor, toţi angajaţii direcţiei sunt în telemuncă. De asemenea, s-a început efectuarea dezinfecţiei atât în birourile Direcţiei tehnice, cât şi în alte birouri din cadrul instituţiei, care au colaborat, în ultima perioadă, cu angajaţii Direcţiei tehnice. Activitatea în birouri era, oricum, redusă, datorită zilelor libere de sărbători şi ca urmare a reorganizării muncii celor 600 de angajaţi, în ture şi în sistem telemuncă. Focarul se va stinge în termen de 14 zile, dacă nu va mai fi identificat vreun angajat pozitiv COVID-19", arată un comunicat al primăriei, remis, miercuri, AGERPERS.

Potrivit Biroului de presă al primăriei, nu se cunoaşte starea în care sunt cei şase infectaţi cu SARS-CoV-2.

În Direcţia tehnică lucrează 80 de persoane, din care 40 lucrează în clădirea primăriei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…