Primarul Brăilei despre hoții care au furat poarta unei grădinițe: Culmea tupeului și a nesimțirii

Primarul Brăilei despre hoții care au furat poarta unei grădinițe: Culmea tupeului și a nesimțirii

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, s-a declarat indignat de faptul că hoții de fier vechi au ajuns să fure până și poarta de acces de la o grădiniță din oraș, el catalogând acest gest ca fiind "culmea tupeului și a nesimțirii".

Sursa foto: Dragomir Viorel Marian / Facebook

Dragomir susține, într-o postare făcută joi pe pagina sa de socializare , că hoții respectivi au fost precauți și au mutat poziția camerei de supraveghere, care era îndreptată către poartă, pentru a "lucra" în liniște la adăpostul nopții.

"Culmea tupeului și a nesimțirii în Brăila, să furi poarta de la o grădiniță! Din păcate, este adevărat. Au mutat cu un lemn poziția camerei care era îndreptată către poartă și, la adăpostul nopții, ajutați de ploaia care ne ținea în case, au furat poarta. Eu cred că poarta s-a transformat în doi litri de tărie", a spus primarul Dragomir.

Conducerea Grădiniței nr. 16, cea care a fost prejudiciată, a depus plângere la Inspectoratul de Poliție al Județului Brăila, iar în cauză s-a deschis o anchetă.

AGERPRES / (AS — autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frățilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Alin Stoica, declarații revoltătoare despre România în presa belgiană

2 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

3 Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ

4 Punct de cotitură în război? / Rusia lansează în premieră rachete din Marea Azov asupra Ucrainei

5 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”