Primarul Capitalei a acceptat demisia de onoare a managerului Spitalului Colentina

Primarul Capitalei a acceptat demisia de onoare a managerului Spitalului Colentina

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat miercuri că a acceptat demisia de onoare a managerului Spitalului Colentina, Silvi Ifrim.

Silvi Ifrim

Numele viitorului manager interimar al spitalului va fi anunțat în cursul zilei de joi, a precizat Gabriela Firea, până la organizarea tuturor celor 19 concursuri la toate spitalele din subordinea Primăriei Generale, lucru care se va întâmpla "în foarte scurt timp".

"Am acceptat demisia de onoare a doamnei manager Silvi Ifrim, care a pus mai presus de opinia domniei sale interesul pacienților și al Spitalului Colentina. Mi-a spus că, deși a acționat cu foarte multă corectitudine și onestitate în actul managerial, faptul că s-a ajuns la o astfel de situație tensionată preferă să se retragă pentru a nu mai fi o sursă de tensiune. I-am acceptat demisia de onoare, îi respect calitatea de medic, de profesor, este un om care a muncit peste 30 de ani în spitalul Colentina și a avut intenții bune", a declarat primarul Capitalei la Spitalul Colentina.

Edilul a precizat că motivul pentru care fostul manager a fost schimbat cu Silvi Ifrim nu a fost doar "faptul că o oră-două spitalul nu a avut căldură din cauza unei avarii", ci din cauză că a primit mai multe informări cu privire la faptul că există suspiciunea unor acțiunii la limita legii sau cu încălcarea legii în cadrul managerial.

"Regret cele întâmplate, dar cred că instituțiile statului trebuie să-și facă datoria în perioada următoare cu privire la activitatea fostului manager. Doamna doctor Silvi Ifrim a asigurat un cadru managerial extrem de onest, extrem de legal, dar poate, așa cum domnia sa a recunoscut, nu a avut de fiecare dată disponiblitatea de dialog sau de a înțelege toate tensiunile din spital. În dorința de a face bine, poate că nu de fiecare dată maniera a fost cea mai potrivită. Doamna doctor Rodica Olteanu a acceptat poziția de director medical, ea își dăduse demisia acum două săptămâni, va reveni pe poziție, voi semna dispoziția de primar general. Are o relație extraordinară cu toți medicii din Spitalul Colentina, dar nu ne interesează neapărat acest aspect, care este foarte important, ci faptul că printr-o comunicare foarte bună între conducerea spitalului și medici, de fapt, cei care câștigă sunt pacienții", a mai spus Gabriela Firea.

AGERPRES/(A — autor: Cătălina Matei, editor: Florin Marin, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

4 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

5 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…