Primarul în funcție din Călărași, Daniel Drăgulin, a murit în urma infectării cu COVID-19. Edilul s-a îmbolnăvit în timpul campaniei electorale

Primarul în funcție din Călărași, Daniel Drăgulin, a murit în urma infectării cu COVID-19. Edilul s-a îmbolnăvit în timpul campaniei electorale

Primarul în funcție din Călărași, Daniel Drăgulin, a murit în urma infectării cu COVID-19, a transmis PNL luni dimineață. Edilul a luat coronavirus în timpul campaniei electorale pe care n-a reușit să o ducă la sfârșit după ce a fost internat. Primarul în funcție al Călărașiului suferea de comorbidități.

Daniel Ştefan Drăgulin a anunţat, în 24 septembrie, că s-a autoziolat la domiciliu, pentru a doua oară de la debutul pandemiei, după ce a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19, scria Adevărul:

  • „Dragii mei, mi-a plăcut mereu să mă aflu în mijlocul oamenilor, dar uneori trebuie să acceptăm că suntem supuşi vremurilor şi, cu gândul la mâine, să acţionăm responsabil imediat. Pentru a doua oară in pandemie sunt contact al unei persoane testate pozitiv. De aceea am decis să ma autoizolez cu familia la domiciliu. Deşi nu voi putea fi în mijlocul oamenilor în aceste ultime zile de campanie, sunt convins că veţi fi alaturi de mine în ziua votului. Multă sănătate tuturor şi fiţi prudenţi!”, transmitea Drăgulin pe Facebook, cu trei zile înainte de alegeri.

PNL a anunțat, luni dimineață, că primarul în funcție (care a pierdut alegerile în 27 septembrie, în favoarea candidatului PSD) a decedat:

  • ”Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis liberalii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...