Primarul orașului american Tampa, captură record de cocaină în timp ce se afla la pescuit cu familia

Primarul orașului american Tampa, captură record de cocaină în timp ce se afla la pescuit cu familia

Primarul din Tampa, Jane Castor, a găsit o cantitate impresionantă de cocaină în timp ce pescuia în Florida Keys cu familia la sfârșitul lunii trecute, valoarea drogurilor fiind estimată la aproximativ 1,1 milioane de dolari.

Pachetele de cocaină găsite de primarul din Tampa FOTO Poliția de Frontieră SUA

Pachetul de cocaină care avea aproape 70 de kilograme a fost descoperit la sud de Marathon pe 23 iulie, conform Poliției de Frontieră din SUA.

Primarul orașului american Tampa, Jane Castor, a salvat locația descoperirii pe ceasul ei, în timp ce familia a scos pachetul din apă pe barca lor de agrement și a contactat Biroul Șerifului din Monroe County pentru a raporta drogurile, a transmis biroul edilului, potrivit CNN .

Agenții Poliției de Frontieră din Sectorul Miami au preluat apoi drogurile, potrivit agenției de frontieră și Biroului Șerifului din Monroe County.

Pachetul conținea 25 de așa numite cărămizi de cocaină, potrivit Poliției de Frontieră.

„Apreciem sprijinul continuu din partea comunității noastre de navigatori. Datorită eforturilor acestui bun samaritean, 70 de kilograme de cocaină sunt în custodia federală și în afara străzilor noastre. Încurajăm comunitatea să raporteze imediat activitățile suspecte autorităților locale”, a declarat Adam Hoffner, agent șef adjunct al patrulei Poliției de Frontieră americane.

Înainte de funcția ei actuală de primar, Castor „a petrecut 31 de ani la Departamentul de Poliție din Tampa, slujind în aproape orice calitate și în aproape fiecare cartier al orașului. În octombrie 2009, Castor a devenit prima femeie șef al poliției din Tampa, care a servit timp de șase ani în acel rol”, potrivit biografiei ei de pe site-ul primăriei orașului Tampa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat