Primarul PSD din Pucioasa despre Ciolacu: „Probabil cel mai slab președinte pe care l-a avut vreodată PSD. Da, Viorica era peste! Trist, nu?!”

Primarul PSD din Pucioasa despre Ciolacu: „Probabil cel mai slab președinte pe care l-a avut vreodată PSD. Da, Viorica era peste! Trist, nu?!”

”Nu am participat la pseudo congresul PSD din 22 august! Știam că Teodorovici nu are șanse în această competiție și nu am vrut să fiu, DIN NOU, omul care SE OPUNE unei decizii previzibile, cvasi unanime, ce a reușit să îl propulseze în funcția de Președinte pe Ciolacu, probabil cel mai slab președinte pe care l-a avut vreodata PSD-ul (da! Viorica era peste – trist, nu?!) Iar mandatul lui începe fulminant! Pe fondul unei guvernări lamentabile a PNL, pe fondul unei așteptări reale și în creștere a populației noi depunem Moțiune de cenzură!”, a declarat primarul PSD din Pucioasa, Dâmbovița, Constantin Ana conform Dâmbovița News.

Ce a urmat?! O nouă umilință imensă, un nou regres din punct de vedere electoral! Pe spatele cui?! Al primarilor, ce rămân din nou pe cont propriu, cu gândul, cu stresul că mai avem câteva zile și trebuie să plătim din nou indemnizațiile persoanelor cu handicap și salariile însoțitorilor, fără a avea un leu în buget!!!Cu gândul că ce construiesc ei în fiecare zi strică un corijent ce ne predă nouă astăzi politica mileniului trei! Rușine! Demisia, Ciolacu!”, a mai afirmat primarul orașului Pucioasa.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...