Primele dezvăluiri din SUA: Zeci de mii de buletine din Pennsylvania, primite mai devreme decât au fost trimise

Primele dezvăluiri din SUA: Zeci de mii de buletine din Pennsylvania, primite mai devreme decât au fost trimise

Peste 20.000 de cereri de buletine de vot ale absenţilor (SUA permite oamenilor să voteze fără să fie prezenţi) din Pennsylvania au date de returnare imposibile. Alte peste 80.000 au date de returnare care ridică întrebări, potrivit analizei unui cercetător care a cercetat baza de date electorale a statului.

Peste 51.000 de cereri de buletine de vot au fost marcate ca returnate la doar o zi după ce au fost trimise - o viteză extraordinară a transmisiei prin poştă, având în vedere termenele de livrare ale serviciului poştal al SUA (USPS), mult mai mari.

Alte 35.000 de buletine au fost returnate în ziua în care au fost expediate prin poştă, către persoana care ar fi trebuit să voteze.

Mai ciudat este că peste 23.000 de buletine au o dată de returnare anterioară celei a trimiterii buletinelor de vot către votant, lucru de-a dreptul imposibil.

Peste 9.000 nu au o dată de trimitere.

Registrele electorale ale statului Pennsylvania sunt examinate după ce preşedintele Donald Trump a depus contestaţii cu privire la rezultatele alegerilor prezidenţiale din stat - şi de asemenea în alte state în care adversarul său, fostul vicepreşedinte Joe Biden, deţine un avans strâns.

Personalul de campanie al lui Donald Trump susţine că au fost numărate buletine de vot invalide pentru democraţi şi că voturile valabile ale republicanilor au fost aruncate.

Analiza datelor disponibile publicului a fost realizată de un cercetător care le-a transmis mai întâi ediţiei în limba chineză a  The Epoch Times . Cercetătorul, care a vorbit cu condiţia anonimatului, a spus că a consultat această chestiune cu mai mulţi ingineri de teren din serviciul poştal american - USPS - care au spus că datele de returnare ale buletinelor, înregistrate în baza de date, sunt „imposibile”.

Setul de date făcut public de secretarul de stat din Pennsylvania a fost actualizat ultima dată pe 10 noiembrie şi „descrie starea actuală a buletinelor de vot trimise prin poştă la alegerile generale din 2020”. Datele includ datele de expediere a buletinului către votant şi de returnare a buletinului la centrul de numărare.

În Pennsylvania, alegătorii trebuie să solicite un buletin de vot, care le este trimis prin poşta americană - USPS. Alegătorul completează apoi documentul şi îl trimite înapoi prin poştă sau îl returnează personal. Procesul durează de obicei câteva zile sau chiar săptămâni, în funcţie de viteza de livrare şi de răspuns a alegătorilor.

Anul acesta, Pennsylvania a permis, de asemenea, alegătorilor să „solicite, să primească, să marcheze şi să voteze prin e-mail sau prin vot absent, într-o singură vizită la biroul electoral al districtului sau în altă locaţie desemnată”. Acest lucru poate explica buletinele de vot fără dată trimisă - este posibil să fi fost primite şi aduse personal.

Deşi ar putea explica buletinele de vot cu aceeaşi dată trimisă şi returnată, aceasta pare să intre în conflict cu descrierea câmpului din baza de date, care spune că data trimiterii este „data în care districtul a confirmat cererea de a trimite un buletin de vot către alegător. ”

Dacă buletinul ar fi primit de către alegător în persoană, nu ar fi nevoie de o etichetă poştală.

"Începând cu 1 octombrie, timpul mediu de livrare pentru serviciul rapid, inclusiv pentru buletinele de vot, a fost de 2,5 zile", a declarat USPS într-un comunicat din 29 octombrie.

Datele de returnare imposibile şi improbabile indică faptul că există ceva în neregulă cu baza de date sau cu buletinele de vot.

Biroul secretarului de stat din Pennsylvania nu a răspuns imediat la solicitările The Epoch Times pentru comentarii.

În plus faţă de buletinele de vot descrise mai sus, au existat peste 43.000 de buletine returnate la două zile după ce au fost trimise, ceea ce este încă remarcabil de rapid, deşi performanţa este totuşi posibilă dacă alegătorul ar fi livrat rapid buletinul de vot direct la un birou electoral sau o urnă de votare, în persoană.

Buletinele de vot semnalate cuprind aproape 4 la sută din toate cele emise de stat.

Conform datelor analizate de cercetător, cel puţin 31 de persoane care par a fi mai în vârstă decât cea mai în vârstă persoană cunoscută din stat au returnat buletinele de vot. Toţi s-au născut între 1900 şi 1907, pe baza datelor statului. Cea mai bătrână persoană cunoscută din stat este Ardith Grose, în vârstă de 113 ani.

Aproximativ 20 dintre alegători au ca dată a naşterii 1 ianuarie 1900.

Data corespunde unei acuzaţii din Michigan, unde un observator al procesului de numărare a voturilor a declarat că a văzut operatori adăugând oameni în registrul de vot în timp ce le numărau buletinele de vot prin poştă, ridicând îngrijorări cu privire la faptul că respectivii alegători nu fuseseră înregistraţi corespunzător niciodată dar, totuşi, au fost eligibili pentru vot. Conform mărturiei, operatorii introduceau numele de pe buletine, însă la data naşterii foloseau date fictive, de exemplu 1 ianuarie 1900.

O altă analiză a datelor din Pennsylvania a arătat că alegătorii extrem de bătrâni erau în mare parte înregistraţi democraţi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?