Primul impact UDMR-AUR, la Antena 3! Udemeristul a făcut-o țață pe Șoșoacă!

Primul impact UDMR-AUR, la Antena 3! Udemeristul a făcut-o țață pe Șoșoacă!

Deputatul UDMR de Bihor, Szabó Ödön, a intrat într-un conflict direct cu reprezentanta AUR, senatoarea aleasă Diana Șoșoacă (avocată de profesie). Aflată în emisiune la Antena3, Șoșoacă a respins în termeni nu prea politicoși ipoteza ca reprezenantul UDMR, Szabó Ödön, ar putea fi ministrul Tineretului și Sportului în viitorul guvern de coaliție. „(…) Nu vă identificați cu nația română”, i-a spus Șoșoacă  reprezentantului UDMR, apreciind că din parte AUR, ar trebui să fie numit ministru al Educației Florin Colceag, profesor de matematică și doctor în economie, „un tehnocrat”.

Szabó Ödön i-a reamintit avocatei Diana Șoșocă că reprezentantul AUR Bihor, ales deputat, este un „condamnat penal”. „Ați apărut în poze cu acest Mihai Lasca, condamnat penal pentru loviri și ultraj, și pentru trafic de persoane”, a spus Szabó Ödön. Diana Șoșoacă a replicat că Mihai Lasca nu are condamnare definitivă și că deputatul maghiar nu înțelege termenii juridici. La intervențiile repetate peste argumentele sale, Szabó Ödön i-a replicat avocatei Șoșoacă: „Doamna avocat, sunteți o țață la televizor. O țață de la piață sunteți(…) Doamna avocat, închideți ochii și mai ieșiți din film”, i-a spus deputatul UDMR.

Șoșoacă s-a enervat răspunzând: „N-aveți bun simț. (…) Poate mă apuc eu să vorbesc în machedonește să vă arăt ce înseamnă să ai bun simț… Unde erați de 1 Decembrie, de ce nu erați în horă la Alba Iulia, ca niște buni cetățeni români?”, a mai zis Șoșoacă .

Diana Șoșoacă a fost aleasă senator de pe listele AUR. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Foarte interesante amănunte!

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

5 O „dihanie” HIMARS a spulberat baza grupării teroriste „Wagner” din regiunea Luhansk