Primul interviu al lui Radu Drăgușin la Tottenham. De ce a refuzat Bayern și i-a ales pe englezi VIDEO

Primul interviu al lui Radu Drăgușin la Tottenham. De ce a refuzat Bayern și i-a ales pe englezi VIDEO

Radu Drăgușin a fost prezentat oficial aseară, la Tottenham. În primul interviu acordat la Londra, fundașul de 21 de ani a dezvăluit de ce a refuzat colosul Bayern Munchen și a ales să joace la gruparea din Londra.

La aproximativ 3 ore de la momentul prezentării oficiale , Tottenham a distribuit pe rețelele de socializare și primul interviu al lui Radu Drăgușin. Românul a explicat că nu a mers la Bayern pentru a simțit o legătură antrenorul britanicilor, Ange Postecoglou.

”Sunt încântat. Sunt foarte, foarte fericit. E un pas mare pentru mine, dar simt că este cel corect. Cred că decizia a fost luată cu inima. Am discutat de câteva ori cu antrenorul, am simțit o conexiune. Mi-a spus că își dorește cu adevărat să mă alătur, că îi place felul în care joc și că mă consideră potrivit pentru această echipă”, a declarat Radu Drăgușin.

Radu Drăgușin, văzut de Tottenham drept salvatorul apărării. Foto Facebook

Internaționalul român crede că fotbalul englez i se potrivește mai bine : ”Îmi place acest gen de fotbal, agresiv, cu multe spații pe care trebuie să le aperi. Vă pot asigura că mereu voi da 100% pe teren. Sunt un tip care dă totul pentru echipă. Este un vis că pot juca fotbal, mai ales pentru un astfel de club”, a spus Radu Drăgușin în dialogul cu reporterul lui Tottenham.

Românul e încântat că la echipa londoneză va avea coechipieri pe care îi cunoaște din perioada în care a făcut parte din lotul lui Juventus, Dejan Kulusevki, Rodrigo Bentancur: „E un sentiment plăcut. Am fost la Juventus acum 3 ani și abia aștept să îi reîntâlnesc aici”. Aici se va întâlni, din postura de adversar, și cu jucători pe care i-a întâlnit în Italia: „Îi știu pe toți. Dacă nu personal, îi știu de la echipele lor. E plăcut să știu că pot vorbi cu cineva în italiană”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat