Primul semn că de luni se întoarce roata! Maior nu se prezintă joi la Secția Specială PSD!

Primul semn că de luni se întoarce roata! Maior nu se prezintă joi la Secția Specială PSD!

Primul semn că de luni se întoarce roata! Maior nu se prezintă joi la Secția Specială PSD! Fostul șef al Serviciului Român de Informații, George Maior, ambasadorul României în Statele Unite, a transmis oficial ministerului de externe că nu se poate prezenta joi la secția specială din motive medicale și profesionale, au declarat pentru  G4Media.ro surse diplomatice. Potrivit acestora, Maior a trimis la ministerul de externe, prin intermediul căruia a fost citat, o serie de documente medicale care îi justifică imposibilitatea deplasării cu avionul în România.

Maior ar fi urmat să fie audiat joi în dosarul aducerii în țară a fostului director FNI, Nicolae Popa.

Secția specială de anchetare a infracțiunilor comise de magistrați a anunțat, oficial, la sfarsitul lunii martie, că a pus în mișcare acțiunea penală împotriva fostei șefe DNA, Laura Codruța Kovesi, pe care a acuzat-o de săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu (cinci acte materiale) și mărturie mincinoasă. Secția a anunțat într-un comunicat că procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar, pe o durată de 60 zile începând cu data de 28 martie 2019, interzicându-i lui Kovesi să părăsească România fără cu încuviințarea procurorului și să desfășoare activitatea de procuror.

Fosta șefă a DNA a contestat măsura, iar Înalta Curte de Casație și Jutiție i-a dat câștig de cauză, anulânmd măsura preventivă a controlului judiciar.

Iohannis:  Rezultatele alegerilor vor genera schimbări în spațiul politic

Iohannis a anunțat, miercuri, într-o declarație de presă că ”rezultatele alegerilor vor genera schimbări în spațiul politic”, dar a refuzat să dea detalii despre natura acestor schimbări.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…