Primul soț al Elodiei Ghinescu, găsit mort în casă

Primul soț al Elodiei Ghinescu, găsit mort în casă

Primul sot al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustata, a fost gasit mort in propria locuinta. Barbatul avea 45 de ani si era agent-sef de politie in Brasov si director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Rasnov.

Ciprian Mustata si Elodia Ghinescu au divortat in 2002. Avocata s-a recasatorit cu politistul Cristian Cioaca. Acesta avea sa fie condamnat pentru ca ar fi ucis-o si i-ar fi distrus sau ascuns cadavrul, conform b1tv.ro .

"Tragedie in lumea sportului! Ciprian Mustata, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Rasnov si agent sef de politie in Brasov, a decedat, astazi, la varsta de 45 de ani. Ciprian Mustata era din 2015 la Rasnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orasului Rasnov a obtinut performanta de a promova in Liga a 3 - a.
Sincere condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca!", au scris reprezentantii clubului, joi, pe Facebook .

Fiul Elodiei Ghinescu nu mai vrea sa poarte numele lui Cristian Cioaca

Patrick (15 ani), fiul Elodiei Ghinescu, a facut un gest incredibil, la 13 ani si cinci luni dupa ce mama lui a disparut, pe vremea cand el avea doar un an. Pe numele baiatului a fost inregistrata o cerere la primaria din localitatea in care el traieste alaturi de sora tatalui sau, conform impact.ro .

Ideea i-ar apartine surorii lui Cristian Cioaca, in speranta ca in acest fel Patrick va avea mai putin de suferit din cauza notorietatii cazului parintilor sai.

Elodia Ghinescu a disparut in noaptea de 29 spre 30 august 2007 iar Cristian Cioaca a fost acuzat ca si-a ucis sotia. Au fost gasite probe precum uniforma lui murdara si o pereche de manusi cu urme de sange, dar nu si ramasitele umane. Abia in 2013, fostul politist a fost condamnat la 16 ani de inchisoare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”