Principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, dus la audieri. Marocanul spune că este nevinovat

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, dus la audieri. Marocanul spune că este nevinovat

Ahmed Sami El Bourkardi, în vârstă de 20 de ani, se consideră nevinovat în cazul dublei crime de la Iaşi, acest lucru afirmându-l şi în faţa magistraţilor, scrie Adevărul .

Joi, 30 decembrie, marocanul Ahmed Sami El Bourkardi, principalul suspect al dublului asasinat din Moară de Vânt, mun. Iaşi, a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Tânărul în vârstă de 20 de ani le-a spus magistraţilor că este nevinovat.

Ahmed el-Bourkadi spunea zilele trecute că poate demonstra că nu el este criminalul, pe baza datelor GPS care l-ar situa în afara ariei casei din Moara de Vânt la momentul comiterii omorurilor.

„Am cerut Tribunalului o copie a dosarului pentru a ne construi apărarea. Clientul meu a răspuns în faţa judecătorilor însă la Parchet nu am dorit să facem declaraţii. Dorim să le arătăm anchetatorilor situaţia deplasărilor clientului meu pe GPS", a precizat Raluca Andrei, avocatul acuzatului.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins marţi, 14 decembrie, în Italia şi a fost extrădat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi ceruse luni, 13 decembrie, arestarea în lipsă a lui Ahmed Sami El Bourkadi, devenind suspectul numărul unu al crimei petrecute la Iaşi.

Amintim faptul că marocanul Youssef Jniyah şi prietena acestuia, Ioana Vanesa Burlacu, au fost găsiţi morţi, sâmbătă, 11 decembrie, în vila în care locuiau cu chirie, în cartierul Moara de Vânt din Iaşi.

Descoperirea şocantă a fost făcută de poliţişti, care au fost informaţi de familia băiatului cu privire la posibila dispariţie a acestuia. În cursul zilei de 10 decembrie el ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante