Prințesa Amalia, moștenitoarea coroanei olandeze, ținta insultelor din cauza greutății

Prințesa Amalia, moștenitoarea coroanei olandeze, ținta insultelor din cauza greutății

În vârstă de 19 ani, Prințesa Catharina-Amalia este cea care va deveni, peste ani, Regina Țărilor de Jos.

Amalia, foto stânga, alături de Regele și Regina Țărilor de Jos

Prima născută a actualului Rege Willem Alexander și a soției acestuia, Regina Maxima, se află în prezent într-un turneu regal alături de părinții ei, în Caraibe, acolo unde adolescenta a atras atenția presei, și nu neapărat din motive care s-o flateze.

Mulți au comentat pe marginea greutății evidente a moștenitoarei tronului din Țările de Jos, cu atât mai mult cu cât Prințesa Amalia iese în evidență din acest punct de vedere atunci când este fotografiată alături de mama sa, mult mai supla Regină Maxima.

Nu este prima dată când prințesa din Țările de Jos a fost insultată cu titluri tendențioase în presă. Cu doi ani în urmă, adolescenta Amalia a avut parte de-o descriere neplăcută pe coperta revistei argentiniene de știri regale Caras, și anume că ar avea un look plus size/mărimea XXL.

Revista folosește o poză în care Prințesa Amalia apare alături de mama ei, Regina Maxima, în grădina palatului regal olandez și titlu tradus în felul următor: „Fiica cea mare a Maximei își afișează cu mândrie look-ul ei plus-size”.

Coperta care a jignit-o gratuit pe prințesa olandeză

Coperta care a jignit-o gratuit pe prințesa olandeză

Șapoul pune și mai mult paie pe foc cu următoarea descriere: Moștenitoarea hărțuită a tronului Olandei se confruntă rezistă în fața criticilor cu sprijinul părinților ei. O prințesă care trece prin pubertate fără tabuuri și își apără silueta de femeie adevărată.

Este cunoscut faptul că Prințesa Amalia nu a comentat vreodată greutatea ei în public, chiar dacă s-a lovit și încă se mai lovește de astfel de reacții neplăcute și răutăcioase.

"Amalia are nevoie de ajutor, celelalte două surori mai mici ale ei sunt mai frumoase" sau "Ar trebui să fie interzisă livrarea de fast-food la palatul olandez" sunt doar două astfel de comentarii legate de greutatea moștenitoarea tronului din Țările de Jos, afișată în turneul regal din Caraibe.

Femeile din această familie au fost întotdeauna mai mari decât bărbații! Aceasta este o țară cu cele mai frumoase fete din lume, iar lor nu le pasă, a fost o altă reacție a unui internaut.

Amalia este o fată drăguță care se îmbracă ca majoritatea fetelor de vârsta ei. Dar acestea nu sunt ținute adecvate pentru evenimente publice regale. Fotografiile o fac să pară inutil de mare. Cineva trebuie să-i dea un sfat cu privire la garderoba ei, consideră un alt fan regal.

Mai neplăcut pentru Prințesa Amalia este că aceasta nu-și dorește cu ardoare acest rol greu, de viitoare regină, și nici atenția care vine la pachet cu acest lucru.

Înainte să împlinească 18 ani, Amalia a avut un job part-time la o cafenea de la malul mării din Regatul Țărilor de Jos , unde şi-a câştigat supranumele de regina cocktailurilor. Mai mult, aceasta a declarat pentru o carte biografică că şi-ar fi dorit să fie cântăreaţă sau să practice echitaţia la nivel profesionist, dacă destinul ei n-ar fi fost altul.

Prinţesa are două surori mai mici, Prinţesa Alexia, de 17 ani, şi Prinţesa Ariane, de 15, iar tatăl ei a devenit Regele Olandei în anul 2013, după ce bătrâna Regină Beatrix a abdicat.

Viitoarea regină priveşte cu seninătate şi posibilitatea ca monarhia să fie abolită în această țară, până ajunge ea la tron, ca urmare a creşterii în popularitate a curentului republican: “Se poate întâmpla şi asta, desigur, iar eu pot să-mi văd de viaţa mea”.

Foto: Getty Images, Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...