Prințesa lu' pește prăjit a fost evacuată din palat

Prințesa lu' pește prăjit a fost evacuată din palat

Prințesa lu' pește prăjit și fiul său au fost evacuați din casă din cauza datoriilor mari la bănci, au declarat surse din apropierea acesteia pentru G4Media.

Ratele la bancă nu au mai fost plătite de câteva luni, iar Raiffeisen, unde familia prințesei lu' pește prăjit avea contul deschis a dispus evacuarea acestora.

Context

Paul al României a fost dat în urmărire internațională pentru că nu a fost găsit acasă de polițiști în decembrie 2020. Conform surselor judiciare consultate de G4Media, soția sa Lia le-a spus polițiștilor că ar fi în Portugalia și a refuzat să facă declarații presei după plecarea reprezentanților Poliției.

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv pe Paul al României în dosarul Ferma Băneasa la 3 ani și 4 luni cu executare. Omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare, israelienii Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare.

De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, iar avocatul Robert Roșu – la 5 ani de închisoare. Lucian Mateescu a primit o condamnare de 3 ani cu suspendare.

Completul de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție a fost format din magistrații Florentina Dragomir (președinte), Ioana Ilie și Ionuț Matei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...