Prințul Charles, gest aparte de considerație față de comunitatea românilor din Marea Britanie: Mă face să fiu foarte mândru

Prințul Charles, gest aparte de considerație față de comunitatea românilor din Marea Britanie: Mă face să fiu foarte mândru

Prințul Charles, gest aparte de considerație față de comunitatea românilor din Marea Britanie: Mă face să fiu foarte mândru.

Dan Vasiliu pe Facebook:

Prințul Charles a fost în această seară în vizită la ICR Londra pentru a vedea o expoziție cu fotografii din timpul revoluției din 1989 (din arhiva Agerpres).

Inițial se știa că nu va ține niciun discurs pentru că astăzi sunt alegeri în UK și era bine să se evite orice discurs public. Dar până la urma a vorbit câteva minute la final și chiar dacă știi cât de atașat este de România și de Transilvania în mod special, tot rămâi impresionat când îl auzi vorbind despre români și România:

”Mi-am dorit foarte mult să vin pentru a aduce un omagiu României la această importantă comemorare. Legăturile cu România înseamnă foarte mult pentru mine și este minunat să văd schimbările din acești 30 de ani, care au avut loc ca urmare a eforturilor depuse de mulți oameni foarte muncitori.

La fel de minunat este să văd contribuția imensă a comunității românești din Regatul Unit. Mă face să fiu foarte mândru și vreau să profit de această ocazie pentru a spune cât de mult apreciez rolul pe care îl aveți aici și cât de mult reprezentați pentru diversitatea acestei țări. De aceea vreau să vă mulțumesc”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia