Prințul Charles, gest aparte de considerație față de comunitatea românilor din Marea Britanie: Mă face să fiu foarte mândru

Prințul Charles, gest aparte de considerație față de comunitatea românilor din Marea Britanie: Mă face să fiu foarte mândru.

Dan Vasiliu pe Facebook:

Prințul Charles a fost în această seară în vizită la ICR Londra pentru a vedea o expoziție cu fotografii din timpul revoluției din 1989 (din arhiva Agerpres).

Inițial se știa că nu va ține niciun discurs pentru că astăzi sunt alegeri în UK și era bine să se evite orice discurs public. Dar până la urma a vorbit câteva minute la final și chiar dacă știi cât de atașat este de România și de Transilvania în mod special, tot rămâi impresionat când îl auzi vorbind despre români și România:

”Mi-am dorit foarte mult să vin pentru a aduce un omagiu României la această importantă comemorare. Legăturile cu România înseamnă foarte mult pentru mine și este minunat să văd schimbările din acești 30 de ani, care au avut loc ca urmare a eforturilor depuse de mulți oameni foarte muncitori.

La fel de minunat este să văd contribuția imensă a comunității românești din Regatul Unit. Mă face să fiu foarte mândru și vreau să profit de această ocazie pentru a spune cât de mult apreciez rolul pe care îl aveți aici și cât de mult reprezentați pentru diversitatea acestei țări. De aceea vreau să vă mulțumesc”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Orban le cere miniștrilor Muncii, Internelor și Apărării să analizeze elaborarea unui proiect privi…

2 Informație / Tăriceanu îl șantajează pe Orban cerând 20 de locuri eligibile pe listele de la parlamentare, altfe…

3 VIDEO Cum arată spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan la patru zile după începerea lucrărilor

4 Info / Încă o lovitură mortală pentru PSD: Ana Birchall se înscrie în PNL! Să vezi dezvăluiri!

5 Mafia din Justiție lovește din nou? O judecătoare s-a pensionat, procesul Microsoft 2 se reia de la zero!

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I