Prințul Charles, gest aparte de considerație față de comunitatea românilor din Marea Britanie: Mă face să fiu foarte mândru

Prințul Charles, gest aparte de considerație față de comunitatea românilor din Marea Britanie: Mă face să fiu foarte mândru

Prințul Charles, gest aparte de considerație față de comunitatea românilor din Marea Britanie: Mă face să fiu foarte mândru.

Dan Vasiliu pe Facebook:

Prințul Charles a fost în această seară în vizită la ICR Londra pentru a vedea o expoziție cu fotografii din timpul revoluției din 1989 (din arhiva Agerpres).

Inițial se știa că nu va ține niciun discurs pentru că astăzi sunt alegeri în UK și era bine să se evite orice discurs public. Dar până la urma a vorbit câteva minute la final și chiar dacă știi cât de atașat este de România și de Transilvania în mod special, tot rămâi impresionat când îl auzi vorbind despre români și România:

”Mi-am dorit foarte mult să vin pentru a aduce un omagiu României la această importantă comemorare. Legăturile cu România înseamnă foarte mult pentru mine și este minunat să văd schimbările din acești 30 de ani, care au avut loc ca urmare a eforturilor depuse de mulți oameni foarte muncitori.

La fel de minunat este să văd contribuția imensă a comunității românești din Regatul Unit. Mă face să fiu foarte mândru și vreau să profit de această ocazie pentru a spune cât de mult apreciez rolul pe care îl aveți aici și cât de mult reprezentați pentru diversitatea acestei țări. De aceea vreau să vă mulțumesc”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră