Prinţul Charles, zâmbitor într-o fotografie aniversară publicată la împlinirea a 73 de ani

Prinţul Charles, zâmbitor într-o fotografie aniversară publicată la împlinirea a 73 de ani

Cea de-a 73-a aniversare a prinţului de Wales a fost marcată prin publicarea unei fotografii care îl înfăţişează pe Charles aşezat pe o bancă, la reşedinţa Highgrove, informează DPA/PA.

Viitorul rege zâmbeşte către aparatul de fotografiat pe fundalul grădinilor înverzite de la reşedinţa sa din Gloucestershire.

Poartă un costum albastru în dungi, o cravată albastru-deschis şi o batistă cu buline la buzunar.

La rever, poartă o floare mov.

Imaginea a fost realizată pe perioada verii, potrivit Clarence House, de fotograful Hugo Burnand, care a imortalizat căsătoria lui Charles cu Camilla în 2005 şi pe cea a ducelui şi ducesei de Cambridge în 2011.

Acelaşi fotograf a imortalizat imaginea care a marcat cea de-a 60-a aniversare a prinţului, în 2008, şi a făcut anterior un portret al ducesei.

Prinţul Chales îşi va petrece aniversarea participând la ceremonia anuală dedicată Remembrance Day la memorialul Cenotaph.

Va depune o coroană la monument în numele reginei Elisabeta a II-a, care va privi de la balconul clădirii Ministerului de Externe, Commonwealth şi Dezvoltării.

Potrivit Palatului Buckingham, regina va participa la ceremonia anuală de depunere de coroane de la Whitehall, marcată anul acesta pe 14 noiembrie, şi care comemorează soldaţii britanici căzuţi pe front.

Suverna, în vârstă de 95 de ani, a lipsit la câteva evenimente după ce medicii i-au recomandat să se odihnească în urmă cu trei săptămâni. A petrecut o noapte în spital pe 20 octombrie pentru teste preliminare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului