Prinţul de Wales s-a îmbolnăvit a doua oară de COVID-19

Prinţul de Wales s-a îmbolnăvit a doua oară de COVID-19

Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi se află în prezent în auto-izolare, a anunţat Clarence House, potrivit DPA.

Este pentru a doua oară când moştenitorul tronului britanic, Prinţul Charles, în vârstă de 73 de ani, s-a îmbolnăvit de COVID-19, după ce a contractat virusul şi în 2020 .

"În această dimineaţă Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi în prezent se află în auto-izolare", se putea citi într-un mesaj postat pe pagina oficială de Twitter a prinţului.

"Alteţa Sa Regală este profund dezamăgită că nu poate participa la evenimentele de astăzi de la Winchester şi va căuta să îşi reprogrameze vizita cât mai curând posibil", se adaugă în mesaj.

Anunţul vine la doar câteva zile după ce regina Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit într-un cadru privat împlinirea a 70 de ani de domnie. Cu această ocazie, regina şi-a exprimat "dorinţa sinceră" ca după moartea sa, nora sa Camilla, soţia Prinţului Charles, să devină regină-consoartă.

Miercuri seara, Charles s-a întâlnit cu zeci de persoane şi a fost însoţit de Camilla la o recepţie organizată la British Museum pentru celebrarea activităţii British Asian Trust.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”