Prințul Harry i-a ''furat'' un sărut iubitei sale, Meghan Markle, la închiderea Jocurilor Paralimpice Invictus

Prințul Harry i-a ''furat'' un sărut iubitei sale, Meghan Markle, la închiderea Jocurilor Paralimpice Invictus

După o declarație de dragoste și o apariție în public ținându-se de mână, s-ar putea spune că nu mai era nevoie de o confirmare că prințul Harry al Marii Britanii și iubita sa, actrița Meghan Markle, formează un cuplu. Însă, sâmbătă seară, cei doi și-au afișat în public afecțiunea după ce reprezentantul Casei Regale a Marii Britanii și-a părăsit locul oficial de la ceremonia de închidere a Jocurilor Paralimpice Invictus pentru a se alătura prietenei sale și a-i ''fura'' un sărut, după cum informează duminică The Telegraph.

De asemenea, se pare că prințul Harry este deja considerat parte a familiei iubitei sale, Meghan Markle fiind însoțită la eveniment de mama sa și de doi prieteni, mai arată publicația britanică.

Actrița americană și mama sa, Doria Radlan, s-au ținut departe de lumina reflectoarelor în sala de la Air Canada Center din Toronto, stând partea opusă celei în care s-au aflat Harry și ceilalți oficiali prezenți la eveniment, printre care s-a numărat Sophie Gregoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau.

În timp ce publicul se bucura de showurile artiștilor Bruce Springsteen și Bryan Adams, prințul Harry a fost observat părăsindu-și locul pentru a se alătura iubitei sale și a urmări împreună restul ceremoniei. Cei doi au fost fotografiați sărutându-se.

La închiderea Jocurilor Paralimpice Invictus, prințul Harry a urcat pe scenă singur pentru a transmite un mesaj adresat concurenților, aplaudat cu entuziasm de Meghan Markle și de mama acesteia.

"Acum sunteți pe culmi'', le-a spus el sportivilor prezenți. "Pe vârful unui munte pe care mulți dintre voi l-au crezut prea înalt pentru a-l escalada. Ați reușit. Acesta este momentul, aici, acum, umăr la umăr. Voi sunteți Invictus", a spus prințul Harry care i-a provocat totodată pe atleți să își stabilească un nou țel pentru a-i încuraja astfel pe cei din jur.

În mesajul său, prințul Harry a mai declarat că speră ca anul următor, în cadrul Jocurilor Paralimpice Invictus organizate la Sydney, să poată vedea și alți concurenți, care au urmărit ediția din acest an de acasă și s-au simțit motivați să participe la competiții.

După ce el și-a luat adio de la mulțimea prezentă pe stadionul cu 19.000 de locuri, Meghan Markle și cei trei însoțitori ai săi au fost văzuți plecând grăbiți.

Acesta a fost cel de-al treilea eveniment la care ea a asistat în cadrul Jocurilor Invictus de la Toronto, după ceremonia de deschidere care a avut loc în urmă cu o săptămână, la care a luat parte alături de prințul Harry, mai notează The Telegraph.

După dezvăluirile făcute pentru revista Vanity Fair la începutul lunii, fiecare apariție publică a actriței Meghan Markle este urmărită cu cel mai mare interes în speranța unei declarații care va oficializa relația cu prințul Harry. ''Suntem un cuplu. Suntem îndrăgostiți. (...) Suntem fericiți. Ador poveștile de dragoste'', a declarat iubita prințului, în vârstă de 36 de ani, originară din Los Angeles.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a este unul dintre inițiatorii acestor competiții sportive organizate după modelul jocurilor paralimpice și a cărei primă ediție s-a desfășurat în septembrie 2014, la Londra. La întrecerea sportivă internațională participă veterani și militari răniți în teatrele de operațiuni.

După ce anul trecut s-au desfășurat la Orlando, cea de-a treia ediție a fost rezervată Canadei care sărbătorește anul acesta 150 de ani de când a devenit confederație și centenarul bătăliei de la Vimy (în nordul Franței), unde, în timpul Primului Război Mondial, numeroși soldați canadieni au căzut în luptă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /