Prințul Harry s-a întâlnit în secret cu un top model britanic în timp ce o curta pe Meghan Markle

Prințul Harry s-a întâlnit în secret cu un top model britanic în timp ce o curta pe Meghan Markle

Prințul Harry s-a întâlnit în secret cu un top model britanic în timp ce o curta pe vedeta de televiziune americană Meghan Markle, dezvăluie The Mail on Sunday.

Prințul s-a întâlnit de mai multe ori cu modelul Burberry Sarah Ann Macklin (27 de ani), în lunile iunie și iulie, în timp ce îi făcea curte lui Markle, atunci când aceasta se afla în vizită la Londra.

Prietenii tinerei au declarat pentru Mail on Sunday că Harry (32 de ani), a întâlnit-o pe Sarah, care seamănă izbitor cu vedeta americană, la o petrecere privată în luna iunie. Prințul i-a cerut lui Sarah numărul de telefon, apoi a bombardat-o cu sms-uri, la fel cum a făcut și cu Meghan Markle.

Potrivit publicației citate, pe moment nu este clar dacă Markle (35 de ani), cunoscută publicului din serialul american "Suits", știa de faptul că Harry se mai întâlnea cu cineva în timp ce începuse o relație cu ea.

Unele surse au declarat că interesul lui Harry pentru Macklin l-a făcut gelos pe fostul iubit al acesteia, David Gandy, un model de lenjerie de corp pentru Marks and Spencer, care a încercat să se împace cu Sarah. "Gandy știa că Harry era interesat de ea și a încercat să o facă să revină", a indicat un apropiat al lui Sarah pentru ziarul britanic.

Potrivit unui alt prieten, Harry și Sarah "s-au cunoscut la o petrecere, iar Harry a fost atras de ea. Ea a fost foarte flatată de atenție și s-au întâlnit de câteva ori. Totul a fost ținut secret", a adăugat sursa, precizând că relația a încetat înainte ca prințul să plece în Africa, pentru o lună, în august.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”