Prințul Harry și Meghan Markle, evacuați de regele Charles al III-lea din casa oferită de regina Elisabeta

Prințul Harry și Meghan Markle, evacuați de regele Charles al III-lea din casa oferită de regina Elisabeta

Regele Charles al III-lea a hotărât să-i lase pe prințul Harry și pe Meghan Markle fără reședința Frogmore Cottage. Casa ar urma să-i revină prințului Andrew, relatează The Sun.

Palatul Buckingham a emis o notificare de evacuare a cuplului stabilit în SUA. Foto: Arhivă

Soții Sussex întocmesc în prezent planuri pentru a-și expedia în SUA bunurile rămase.

Decizia, care vine în urma acuzațiilor lansate de prințul Harry și Meghan Markle la adresa familiei regale, pune sub semnul întrebării șansele de a fi invitați la încoronarea regelui Charles al III-lea, care va avea loc în luna mai.

O sursă apropiată de Casa Regală a Marii Britanii a afirmat: „Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul timpului petrecut de Harry și Meghan în Marea Britanie".

Regele Charles al III-lea a început procesul de evacuare a prințului Harry și a actriței Meghan Markle din Frogmore Cottage la câteva zile după ce a fost lansată controversata carte autobiografică a fiului său, „Rezerva”.

În cartea sa, prințul Harry a vorbit despre o ceartă cu prințul William, despre care acesta susține că a fost declanșată de comentariile făcute de fratele său la adresa soției sale, Meghan Markle.

Palatul Buckingham a emis o notificare de evacuare a cuplului stabilit în SUA, în vreme ce lumea era uimită de atacurile lansate de prințul Harry.

Prințul Andrew, duce de York, care riscă să fie dat afară din Loja Regală, a primit în urmă cu o săptămână oferta de a locui în Frogmore Cottage.

Andrew se împotrivește ideii de a se muta în Frogmore Cottage”, a mai adăugat sursă apropiată de Casa Regală a Marii Britanii. În plus, aceasta a precizat că prințul Harry și soția sa nu pot opri evacuarea.

Însă, se crede că prințul Harry și Meghan Markle nu vor avea altă opțiune decât să renunțe la proprietate, un cadou oferit de regretata regină Elisabeta a II-a în 2018, ceea ce i-ar lăsa fără o casă în Marea Britanie.

Frogmore Cottage a trecut prin renovări în valoare de 2,4 milioane de lire sterline înainte ca prințul Harry și soția să se mute. Cuplul princiar a plecat din Marea Britanie pentru o nouă viață în străinătate, mai întâi în Canada și ulterior în California.

De asemenea, prințul Harry a înapoiat coroanei britanice costurile pentru renovarea fostei lor reşedinţe. În toamna anului 2020, cei doi au predat cheile prințesei Eugenie și soțului Jac Brooksbank, care s-au mutat în prezent în Portugalia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...