Prinţul Harry spune că bunica sa, regina Elisabeta a II-a, se simte bine şi că a fost minunat să se vadă cu ea

Prinţul Harry spune că bunica sa, regina Elisabeta a II-a, se simte bine şi că a fost minunat să se vadă cu ea

Prinţul Harry a acordat un interviu unui post american de televiziune în care a vorbit despre întâlnirea sa cu regina Elisabeta a II-a, bunica sa, despre care a spus că este "în formă bună" şi de care s-a interesat dacă este bine îngrijită şi înconjurată de persoanele potrivite, relatează EFE.

Într-un extras al interviului acordat postului NBC şi care va fi difuzat miercuri, ducele de Sussex a vorbit despre întâlnirea pe care el şi soţia sa, Meghan Markle, au avut-o cu regina Marii Britanii săptămâna trecută şi împreună cu care, a spus el, au servit ceaiul.

Harry i-a spus prezentatoarei Hoda Kotb, a emisiunii "Today" difuzată de NBC, că au râs de câteva ori în timpul întâlnirii cu regina, care se află "în formă bună" după ce a depăşit boala COVID-19.

Harry şi Meghan, care nu au mai fost în Marea Britanie de când au abandonat Casa Regală britanică la începutul anului 2020, s-au întâlnit nu doar cu regina, ci şi cu prinţul Charles, potrivit presei locale.

Vizita, care nu a fost anunţată în mod oficial, intervine după ce Harry nu a participat pe 29 martie la capela din Westminster la serviciul religios în memoria bunicului său, prinţul Philip, care s-a stins din viaţă anul trecut, la care a asistat totuşi regina care şi-a limitat drastic apariţiile publice din cauza problemelor de mobilitate.

"A fost grozav să mă întâlnesc cu ea", a spus Harry, care a inaugurat în Ţările de Jos cea de-a cincea ediţie a Jocurilor Invictus dedicate veteranilor de război.

Ducele de Sussex nu a dat semne că şi-ar dori să revină să locuiască la Londra şi a insistat, fiind întrebat, că va continua să trăiască împreună cu Meghan şi cei doi copii ai lor, la Santa Barbara, în statul California (SUA). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...