Prințul Harry susține că a fost „trădat”: „Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl și fratele” VIDEO

Prințul Harry susține că a fost „trădat”: „Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl și fratele” VIDEO

„Mi-aș dori să-mi recuperez tatăl, mi-aș dori să-mi recuperez fratele” a declarat prințul Harry într-un interviu acordat înainte de lansarea cărții sale „Spare”, relatează BBC .

Prințul Harry: „tăcerea este trădare” Foto: profimedia

El a mai spus că ei „nu au arătat absolut nicio dorință de împăcare”, deși conform sursei citate, nu este clar la cine anume se referă.

El a făcut aceste comentarii, cu privire la regele Charles al III-lea și la prințul William , moștenitorul coroanei britanice, în timpul unei întâlniri cu Tom Bradby de la ITV și a acordat, de asemenea, un interviu postului american CBS News.

Potrivit sursei citate, Palatul Buckingham a refuzat să comenteze aceste declarații.

Ambele interviuri vor fi difuzate pe 8 ianuarie, cu două zile înainte de publicarea autobiografiei.

Vorbind cu jurnalistul CBS News 60 Minutes, Anderson Cooper, într-o conversație pe care postul de televiziune a descris-o drept „explozivă”, prințul Harry susține că a fost „trădat” cu „informații și scurgeri de informații și cu povestiri împotriva mea și a soției mele”.

El a spus: „Motto-ul familiei estenu se plânge niciodată, nu se explică niciodată”, dar este doar un motto.

Se vor hrăni sau vor avea o conversație cu un corespondent, iar acel corespondent va primi literalmente informații și va scrie povestea, iar în partea de jos a acesteia, vor spune că au contactat Palatul Buckingham pentru comentarii.

Dar toată povestea este Palatul Buckingham comentând.

Așa că, când ni se spune în ultimii șase ani, „nu putem face o declarație pentru a vă proteja”, dar o faceți pentru alți membri ai familiei, devine un moment în care tăcerea este trădare”.

ITV a spus că în interviul său se vorbește despre relațiile personale ale Prințului Harry și „detalii neștiute până acum” despre moartea mamei sale Diana, Prințesa de Wales.

Filmat în California, unde locuiesc soții Sussex, în interviul ITV Harry vorbește și despre „scurgerea și plantarea” poveștilor, înainte de a adăuga: „Vreau o familie, nu o instituție”.

Ei cred că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători”, a adăugat el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 Asta e Rusia, oameni buni!