Prinţul Louis a furat prim-planul la Jubileul Reginei: A scos limba, s-a strâmbat şi a încercat să îşi pună mama la punct - VIDEO

Prinţul Louis a furat prim-planul la Jubileul Reginei: A scos limba, s-a strâmbat şi a încercat să îşi pună mama la punct - VIDEO

După ce a furat spectacolul de pe balconul regal, Prinţul Louis şi-a arătat duminică din nou puterea de stea în timp ce urmărea parada.

Acesta a făcut propriul show în loja regală în timpul paradei de duminică, după ce joi, în prima zi a Jubileului, a amuzat publicul cu tot felul de grimase expuse chiar de la înălţimea balconului Palatului Buckingham.

În timp ce stătea lângă străbunica sa, Regina, el şi-a acoperit urechie cu mâinile, fiind vizibil deranjat de strigătele publicului.

Duminică, în timp ce stătea lângă Ducesa de Cambridge în Loja Regală, el a reacţionat cu aceeaşi uimire la toată agitaţia.

Prinţul a fost filmat cum se stâmba la mama sa, punându-i mâinile peste gură pentru a nu-l certa, îşi flutura mâinile în aer şi chiar s-a urcat cu picioarele pe scaun pentru a avea o vedere mai bună.

Ulterior, el s-a mutat la celelalte rude ale sale şi s-a aşezat în poala bunicului său, Prinţul Charles. Cu toate acestea, Prinţul Louis a fost la fel de neastâmpărat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...