Prințul Louis a împlinit 6 ani. Cum a ales Kate să își îmbrace fiul pentru fotografia aniversară devenită virală în scurt timp

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Cum a ales Kate să își îmbrace fiul pentru fotografia aniversară devenită virală în scurt timp

Prințul Louis a arătat ca un tânăr regal inteligent în portretul realizat de ziua sa de naștere, Kate alegând o ținută casual pentru fiul ei ce reflectă garderoba tatălui său, Prințul William, scrie Daily Mail Online .

Prințul Louis. FOTO Facebook Prince Louis of Wales

În portretul aniversar, cel mai mic copil al de Prințului și Prințesei de Wales este la fel de simpatic ca întotdeauna. Imaginea a fost distribuită pe rețelele sociale chiar de ziua lui, marți, 23 aprilie.

În fotografie, tânărul membru al familiei regale apare foarte bine dispus, în timp ce stă întins pe o pătură de picnic și zâmbește spre cameră.

Puștiul regal afișează cel mai mare zâmbet al său și pare să-și fi pierdut și câțiva dinți de lapte.

Louis a îmbrăcat o cămașă alb cu carouri albastre și maro, asortată cu ceea ce pare a fi o pereche de blugi.

Stilului mezinului pare să-l imite pe cel al tatălui, William, 42 de ani, care optează în mod regulat pentru o ținută casual elegantă.

William a purtat cămăși în carouri în mai multe ocazii.

Dar ținuta lui Louis seamănă și cu stilul ales de Kate pentru fratele mai mare al mezinului, prințul George, care, în portretul de la cea de-a zecea aniversare a sa, a purtat o cămașă în carouri albastră similară, asortată cu pantaloni chinos.

În mod obișnuit, Palatul Kensington publică portretele copiilor familiei regale pentru a le marca zilele de naștere, însă fanii au fost dezamăgiți în această dimineață, când pe conturile de socializare ale lui Kate și William nu a apărut nicio fotografie cu mezinul care a împlinit șase ani.

Poza cu tânărul prinț a fost publicată ulterior, urându-i-se o zi de naștere foarte fericită.

Fotografia a fost făcută de mama sa, Prințesa de Wales, care realizează adesea portretele copiilor săi de ziua lor, ceea ce sugerează că, pe măsură ce se recuperează după chimioterapie, ar putea să se întoarcă în spatele aparatului foto.

Prințul Louis s-a născut la 23 aprilie 2018 în aripa Lindo a spitalului St Mary's, la fel ca și frații săi mai mari, Charlotte și George.

Cea de-a șasea aniversare a lui Louis vine în contextul în care familia Wales stă ceva mai departe de lumina reflectoarelor, în timp ce prințesa, în vârstă de 42 de ani, se recuperează după o operație abdominală și tratamentul ulterior împotriva cancerului.

Mamă a trei copii, Kate a dezvăluit în martie că urmează un curs de chimioterapie preventivă pentru un tip de cancer care nu a fost încă dezvăluit.

A explicat atunci că nu a vorbit mai devreme despre acest lucru pentru că a vrut să aibă timp să le „explice totul” lui George, Charlotte și Louis și să-i asigure că „voi fi bine”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro