Prințul William şi Kate Middleton au luat metroul pentru a merge la pub

Prințul William şi Kate Middleton au luat metroul pentru a merge la pub

William şi Kate au luat joi metroul spre un pub londonez, unde prinţul moştenitor şi soţia sa, care încearcă să proiecteze imaginea unui cuplu modern şi apropiat de oameni, au fost aclamaţi de o mulţime de curioşi, cu două zile înainte de încoronarea regelui Charles al III-lea, informează AFP.

William și Kate au vizitat un bar din Soho, Londra. FOTO: EPA-EFE

„Breaking: Familia regală vizitează un pub din Soho”, au titrat posturile de ştiri britanice, care au difuzat imagini din toate unghiurile cu baia de mulţime făcută de cel mai popular cuplu din familia regală.

William (40 de ani) şi Kate (41 de ani) au luat metroul pentru a ajunge în acest cartier animat din centrul Londrei, cunoscut pentru viaţa sa de noapte.

Periplul - trei staţii pe moderna linie Elizabeth Line a metroului, inaugurată anul trecut - a fost, de asemenea, relatat pe larg de posturile de ştiri.

William şi Kate au mers apoi pe jos la pub, salutând pe drum sutele de fani adunaţi pentru această ocazie. În faţa camerelor de filmat, prinţul de Wales s-a dus apoi în spatele tejghelei pentru a-şi lua propriul pint de bere.

Cuplul a profitat de ocazie pentru a discuta cu personalul pub-ului despre pregătirile pentru weekend-ul lung al încoronării, când zeci de mii de vizitatori sunt aşteptaţi în capitală pentru festivităţi.

William şi Kate, foarte populari în rândul publicului britanic, au dificila sarcină de a întineri o monarhie britanică care suscită puţin entuziasm în rândul tinerei generaţii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”