Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Privirea de foc a președintelui surprinsă sâmbătă după un gest de un grobianism fără precent făcut de Dragnea și Tăriceanu!

Privirea de foc a președintelui surprinsă sâmbătă după un gest de un grobianism fără precent făcut de Dragnea și Tăriceanu! Fotografia a fost realizată de Octav Drăgan. La ieșirea din Palatul Regal.

Ce se întâmplase înăuntru? Deși toată lumea s-a ridicat în picioare în momentul intrării președintelui în Sala Tronului, și a rămas în picioare până în momentul în care s-a așezat împreună cu soția, singurii care s-au repezit să se așeze pe scaune, sfidător, au fost Tăriceanu și Dragnea. La câteva secunde după ei, observând ce-au făcut stăpânii, s-a așezat și sluga de Tudose. Deși a fost surprinsă de toate televiziunile, niciuna nu a taxat mârlănia celor trei!

La momentul 0:09:17 al înregistrării de mai sus, președintele țării, Klaus Iohannis și cu soția sa Carmen apar pe ecran, venind spre Sala Tronului de la Palatul Regal.
La momentul 0:09:29, când intră în sală, toți cei prezenți se ridică în picioare.
La momentul 0:09:35, primul care se așază pe scaun este președintele Senatului, CPT. După 3 secunde face același lucru și consoarta sa.
La momentul 0:09:45, a treia persoană care se așază pe scaun este președintele Camerei Deputaților, LD.
La momentul 0:10:00, după oarece discuții cu vecinii săi, deja bine înfipți cu fundul în scaune, se așază și premierul MT.

În tot acest timp, restul audienței aflate la eveniment, de la capete încoronate ale monarhiilor la membri ai Caselor Regale din Europa și din lume, de la ambasadori și personalități de cultură la veterani de război așteaptă TOȚI, fără nicio excepție, respectuos, în picioare....

Galerie foto și documente


Foto Octav Drăgan


Dragnea


Tăriceanu


Se așază și Tudose...Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dacă-l vedeți pe ăsta în Guvernul PNL să știți că MAFIA a rămas la putere!

2 ALARMĂ Deși este demisă, Dăncilă vrea să dea chinezilor, pe ultima sută de metri, un contract major: construir…

3 Se conturează Guvernul Ludovic Orban. Ce riscă Iohannis și PNL. Avertismentul lui Rareș Bogdan

4 Cât s-o fi dat? Frățiorul MAFIEI mineritului din Gorj, favoritul PNL pentru portofoliul Economiei! A fost lide…

5 Cum va arăta structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar. Schița momentului

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion