Privirea de foc a președintelui surprinsă sâmbătă după un gest de un grobianism fără precent făcut de Dragnea și Tăriceanu!

Privirea de foc a președintelui surprinsă sâmbătă după un gest de un grobianism fără precent făcut de Dragnea și Tăriceanu!

Privirea de foc a președintelui surprinsă sâmbătă după un gest de un grobianism fără precent făcut de Dragnea și Tăriceanu! Fotografia a fost realizată de Octav Drăgan. La ieșirea din Palatul Regal.

Ce se întâmplase înăuntru? Deși toată lumea s-a ridicat în picioare în momentul intrării președintelui în Sala Tronului, și a rămas în picioare până în momentul în care s-a așezat împreună cu soția, singurii care s-au repezit să se așeze pe scaune, sfidător, au fost Tăriceanu și Dragnea. La câteva secunde după ei, observând ce-au făcut stăpânii, s-a așezat și sluga de Tudose. Deși a fost surprinsă de toate televiziunile, niciuna nu a taxat mârlănia celor trei!

La momentul 0:09:17 al înregistrării de mai sus, președintele țării, Klaus Iohannis și cu soția sa Carmen apar pe ecran, venind spre Sala Tronului de la Palatul Regal.
La momentul 0:09:29, când intră în sală, toți cei prezenți se ridică în picioare.
La momentul 0:09:35, primul care se așază pe scaun este președintele Senatului, CPT. După 3 secunde face același lucru și consoarta sa.
La momentul 0:09:45, a treia persoană care se așază pe scaun este președintele Camerei Deputaților, LD.
La momentul 0:10:00, după oarece discuții cu vecinii săi, deja bine înfipți cu fundul în scaune, se așază și premierul MT.

În tot acest timp, restul audienței aflate la eveniment, de la capete încoronate ale monarhiilor la membri ai Caselor Regale din Europa și din lume, de la ambasadori și personalități de cultură la veterani de război așteaptă TOȚI, fără nicio excepție, respectuos, în picioare....


Foto Octav Drăgan


Dragnea


Tăriceanu


Se așază și Tudose...



Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia