Priviți! Așa apare Dragnea în Washington Post!

Priviți! Așa apare Dragnea în Washington Post!

Priviți! Așa apare Dragnea în Washington Post!  Dragnea, vedetă în Washington Post, într-un articol despre autocrațiile din Europa de Est. “Un bogat om de afaceri, condamnat pentru fraude electorale și acuzat de corupție”.

„Guvernul i-a demis forțat pe procurorii șefi și a căutat să modifice legile astfel încât să deraieze lupta anticorupție”, mai spun jurnaliștii americani.

”În Polonia, Ungaria, România și Cehia, liderii politici încearcă să-și consolideze controlul, iar cetățenii ripostează”, scrie Washington Post, care scrie că Europa Centrală și de Est era acum trei decenii avangarda triumfului democrației liberale asupra dictaturii. ”Azi, regiunea face pași înapoi. Societatea democratică e în retragere, în timp ce o nouă specie de autocrați avansează”, scrie ziarul american de stânga.

Washington Post scrie că, pe fondul creșterii economice solide, guvernul controlat de Dragnea a întors către populație o parte a bunăstării economice în încercarea de a-și consolida poziția politică. În schimb, PSD a revocat procurorii anti-corupție.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …