Priviți! Doi români rupți de beți, pe o autostradă din Germania, au rămas fără benzină și au confundat testul pentru alcoolemie cu vaccinul

Priviți! Doi români rupți de beți, pe o autostradă din Germania, au rămas fără benzină și au confundat testul pentru alcoolemie cu vaccinul

Doi români, rămași fără benzină la mașină pe o autostradă din Germania, au început să împingă autoturismul. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că românii sunt rupți de beți, iar în momentul în care un echipaj medical a venit să le verifice alcoolemia, cei doi s-au speriat că o să fie vaccinați, arată Libertatea , care citează site-ul de știri Neumarkt Aktuell .

Potrivit sursei citate, cei doi români au fost surprinși pe A3, între nodurile rutiere Neutraubling și Regensburg-Ost. Au fost observați pe 1 ianuarie, în jurul orei 17:45, de un alt șofer care i-a privit pe cei doi bărbați împingându-și mașina pe autostradă. Patrula de poliție sesizată a constatat că ambele persoane erau alcoolizate puternic, în jur de 2,5 la mie fiecare.

Întrucât inițial s-au acuzat unul pe celălalt că ar fi fost la volan, amândurora li s-a prelevat câte o probă de sânge. Amândoi erau atât de beți, încât au presupus că medicul care a fost adus pentru a preleva probele de sânge îi va vaccina împotriva COVID.

În cele din urmă, cei doi români, care nu aveau nici permis, au fost convinși de polițiști că e vorba doar de un test de alcoolemie. Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal, românii fiind cercetați în stare de libertate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”