Priviți aceste imagini din Moldova! O bătrânică s-a descălțat la intrarea într-o benzinărie...

Priviți aceste imagini din Moldova! O bătrânică s-a descălțat la intrarea într-o benzinărie...

O batranica s-a descaltat la intrarea intr-o benzinarie din Cahul (Republica Moldova) si gestul ei, surprins in imagini, a starnit o dezbatere interesanta pe Internet.

Femeia si-a lasat de bunavoie sosonii plini de noroi in fata usii de la intrarea in benzinaria Lukoil, dupa care a pasit in ciorapi pe gresia alba si curata.

Imaginile au fost postate pe Facebook de Victor Pavliuc si apoi intens comentate, internautii impartindu-se in doua tabere. 

In timp ce unii au ras de batrana, altii au spus ca ea a dat dovada de bun simt si respect fata de munca celor care spala pe jos in benzinaria respectiva.

Iata cateva dintre comentarii:

Angela Radu: Corect spus...EDUCATIE si RESPECT de la om la om are aceasta batranica, bravooo

Elena Daud: Foarte corect! Educatia care foarte mult le lipseste oamenilor in ziua de azi

Victor Gaibu: Tu cand intri in market la benzinarie, la fel vrei sa pari educata si ca ii respecti si te descalti?

Anisoara Ann: Victor Gaibu, bunicuta a demonstrat respect pentru munca altuia. Nu inseamna ca trebuie sa ne descaltam la intrarea in magazin. Dinsa nu a vrut sa murdareasca podeaua, doar atat. Exact ca si in autostrada sau pe strazile orasului, dupa regulament, rotile la masini trebuie sa fie curate, fara glod! Luati partea pozitiva a pozei, nu incepeti a cauta par in ou!

Doinitza Sluhinschi: Anisoara Ann, pai daca afara ii glod si tu esti in cizme si copilul tau ii in cizme, te descalti si il descalti ca sa iti arati ca esti educata si ca ii respecti munca omului? Pentru ce ii data matura si apa?? Intr-un magazin asa ii dat, nu calci pe covoare, da' calci pe o podea ce se spala in doua secunde

Angela Radu: Acest gest facut de aceasta batranica arata prezentului cata educatie si respect au avut oamenii din trecut si continua sa aiba... bravo si respect batranicai... sa fie de invatatura tuturor... de a fi respect de la om la om

Draghici Mihai: Sunt 8 retarzi care rad! Cine nu are batrani sa si cumpere! Multa sanatate mamaie!

Nighina Azizov: (...) Daca a facut-o din respect - atunci Jos Palaria! Dar daca a facut-o din frica ca cineva sa o acuze pentru ca "a murdarit podeaua" - e foarte trist...

Doina Dana: Nu am cuvinte...... M-as duce s-o cuprind





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia