Priviți, AUR bate și la femei, în Parlament

Priviți, AUR bate și la femei, în Parlament

Trei femei, Dumitrina Mitrea - AUR, Mara Calista - PNL şi Oana Bulai -PSD vor fi, timp de patru ani, reprezentantele Neamţului în palatul Parlamentului.

Dumitrina Mitrea este considerată marea surpriză a scrutinului de pe 6 decembrie 2020 şi a declarat că se aştepta să devină deputat:

„Mă aşteptam să devin parlamentar, însă la redistribuirea voturilor. Target-ul pe care mi l-am propus pentru Neamţ era de 10%, pentru a fi sigură de reuşita AUR în Parlament. Ştiam că am nevoie de un procent de 12,5% pentru a câştiga un mandat complet de deputat, însă trebuia să fiu şi realistă în realizarea acestui proiect. Procentul obţinut, 13,77%, a fost într-adevăr copleşitor, am realizat abia în acel moment (după publicarea rezultatelor alegerilor - n.r.) că munca depusa de întreaga echipă AUR s-a reflectat în votul cu care ne-au investit alegătorii nemţeni“. 

Dumitrina Mitrea este de profesie economist FOTO Facebook

Proaspătul deputat a mai afirmat că a cochetat cu politica acum aproximativ 20 de ani, dar s-a retras şi are o explicaţie pentru recentul succes obţinut: 

„Reţeta succesului la Neamţ a fost munca depusă, sinceritatea cu care ne-am privit cetăţenii în ochi atunci cînd le-am vorbit despre AUR, faptul că i-am întâlnit şi le-am ascultat problemele pe străzile din Piatra Neamţ, în Piaţa Centrală din Roman, pe străzile din Târgu Neamţ, pe uliţele din Grinţieş, Oniceni, Borleşti şi în fiecare comună din judet. Am simpatizat acum 20 de ani PNŢ-CD, am fost impresionată de seniorii Raţiu şi Coposu, dar nu am regăsit doctrina acestor oameni remarcabili, în acest partid. În acel moment m-am decis să mă retrag din activitatea politică“.

Dumitrina Mitrea a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti şi are mare experienţă în domeniu, 16 ani în managementul resurselor umane, prestând la trei firme multinaţionale în funcţii de conducere. A mai lucrat ca broker de asigurări, fiind specialistă în despăgubiri, acum are o afacere proprie în Piatra Neamţ şi a absolvit cursuri post-universitare în Guvernare modernă şi administraţie publică locală. Pe contul de socializare mai dezvăluie că este pasionată de editare foto, relatează  Adevărul .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...