Priviți cine l-a întâmpinat pe adjunctul secretarului de stat al SUA! Cu cine se va întâlni Wess Mitchell la București

Priviți cine l-a întâmpinat pe adjunctul secretarului de stat al SUA! Cu cine se va întâlni Wess Mitchell la București

Priviți cine l-a întâmpinat pe adjunctul secretarului de stat al SUA! Cu cine se va întâlni Wess Mitchell la București. Wess Mitchell a ajuns luni la București, fiind întâmpinat la aeroport de vicepremierul Ana Birchall, potrivit imaginilor postate pe blogul acesteia.

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește marți, la ora 10.30, cu Wess Mitchell, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Europa, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale. Wess Mitchell se va întâlni tot mâine, de la 08.30, cu Proasta României. Astăzi se va întâlni cu Primul Infractor al țării, Liviu Dragnea.

Departamentul de Stat a anunțat sâmbătă că diplomatul american vine în vizită în România:

”Adjunctul secretarului de stat pe probleme europene și eurasitice, Wess Mitchell, va fi în Europa din 17 până în 22 iunie. Pe 18 iunie el se va afla la București, în România, pentru a se întâlni cu demnitari de rang înalt și cu analiști independenți pentru a discuta despre cooperarea regională în materie economică și de securitate. El va fi șeful delegației americane la cea de-a șasea rundă a Dialogului privind Parteneriatul Strategic SUA – România, despre care va vorbi la Universitatea din București”.

Mitchell, care a preluat postul Victoriei Nuland, a declarat în urmă cu câteva zile într-un discurs că ”în Europa Centrală și de Est, SUA sunt interesate de întărirea eforturilor de luptă împotriva corupției și de combatere a dezinformării rusești, precum și de consolidare a societății civile în zonă”.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”