Priviți cum arată „distanțarea fizică” pe Aeroportul Otopeni. Sute de oameni, înghesuiți, culmea stupizeniei, tocmai din cauza controalelor anti-Covid

Priviți cum arată „distanțarea fizică” pe Aeroportul Otopeni. Sute de oameni, înghesuiți, culmea stupizeniei, tocmai din cauza controalelor anti-Covid

Sute de oameni au așteptat înghesuiți în spațiul de la terminalul sosiri de pe Aeroportul Henri Coandă, din cauza numărului mic de angajați ai Direcției de Sănătate Publică (DSP) care procesează declarațiile călătorilor.

”Așa arată intrarea în România de la Aeroportul International Henri Coanda. Sunt 2 angajați DSP care procesează declarațiile celor din poze. Înțeleg că au aterizat simultan 7 avioane. Felicitări pentru organizare...”, a scris Horia Lupu, unul dintre pasageri, pe pagina sa de Facebook, alături de două fotografii.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă, Valentin Iordache, a declarat pentru  Digi24  că blocajul s-a produs din cauză că DSP are doar doi angajați care verifică fiecare pasager în parte (completare/verificare declarație, plus câteva întrebări, semnătură, ștampilă etc.).

„Personalul DSP este insuficient și nu poate controla pasagerii. Asta în condițiile în care suntem la 10% din traficul aerian normal și crește. DSP cunoaște situația”, a afirmat Valentin Iordache.

Acesta a avertizat că în contextul în care se așteaptă la o creștere a traficului aerian, situația va deveni critică.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…