Priviți-l pe acest porc PSD cum se bucură satisfăcut între doi copilași ce par subnutriți! Doamne, ce privire tristă are biata fetiță!

Priviți-l pe acest porc PSD cum se bucură satisfăcut între doi copilași ce par subnutriți! Doamne, ce privire tristă are biata fetiță!

Priviți-l pe acest porc PSD cum se bucură satisfăcut între doi copilași ce par subnutriți! Doamne, ce privire tristă are biata fetiță! PSD-iştii s-au fotografiat cu sărăcia la Bârlad şi au fost mândri: „Asta e civilizația rustică autentică, apreciată de cei din afară", a relatat Digi 24 într-o știre. Citiți mai jos și ce-a spus Digi 24 și replica PSD Bârlad, care i-a făcut securiști și vânduți! 

Știrea Digi 24:

Social-democraţii de la Organizaţia Municipală Bârlad au "coborât" printre oamenii din comuna Vindirei. S-au fotografiat mândri lângă toţi cei pe care i-au găsit în faţa porţii, pe uliţele prăfuite şi au plecat mulţumiţi.

 Liderul organizaţiei, Adrian Solomon, aflat la al cincilea mandat în fruntea organizaţiei, a condus echipa care a răspândit mesajul electoral al Vioricăi Dăncilă: "un preşedinte care luptă pentru fiecare român!".

S-au făcut fotografii, s-au strâns mâini si s-au aruncat zâmbete largi. 

Imaginile postate pe pagina de Facebook a Organizaţiei conturează imaginea unei Românii cu care PSD se mândreşte în campanii, pe a cărei naivitate se bazează în alegeri şi pe care o momeşte cu ajutoare sociale şi un plus la minimul salarial.

Adrian Solomon nu a ezitat să se pozeze alături de doi copii de-o şchioapă, care, cu inocenţa vârstei, au zâmbit în timp ce strângeau în mână un pachet cu biscuiţi. PSD-iştii au împărţit imaginea "lumii ideale a social-democraţiei" prin colb şi sărăcie lucie. 

Îmbrăcaţi în geci roşii, cu iniţialele candidatului la prezidenţiale Viorica Dăncilă, au plecat apoi tot prin praf, spre altă sărăcie.  

"România are ceea ce alte țări au pierdut demult: zone vaste de civilizație rustică autentică, foarte apreciată de cei din afară, dar aproape uitată de noi!.

Astăzi în comuna Vinderei am întâlnit oameni simpli și frumoși, cu povești de viață ce merită spuse mai departe!" - este mesajul pe care Organizaţia Municipală Bârlad l-a postat după puţinul timp în care a dat piept cu sărăcia, dar nu a înţeles ce înseamnă.

Replica PSD Bârlad: Divizia presa a Securitatii cu pseudonimul Digi24 se cazneste sa produca stiri antiPSD

Divizia presa a Securitatii cu pseudonimul Digi24 se cazneste sa produca stiri antiPSD. Portdrapel al politicilor neoliberale de demantelare a statului, trustul de presa inregistrat in Olanda plange pe umarul Romaniei rurale. Cum o fi sa platesti taxe bogatei si dezvoltatei Olande in timp ce vituperezi impotriva subdezvoltarii dar faci propaganda pentru forte politice care vor sa privatizeze ce-a mai ramas din statul roman ? Deontologic probabil, dar ca strategie de dezinformare in razboiul comunicational care a ajuns societatea romaneasca. Totusi, spre corecta informare, nisipul si praful provin de la lucrarile pentru reteaua de apa si canalizare finantate de Guvernul Dancila prin atat de hulitul (inclusiv de Digi) PNDL intr-o comuna condusa de un primar liberal. Iar drumul a carui calitate o deplange anonimul autor al articolului tocmai ce este asfaltat de un Consiliu Judetean condus de PSD.

"Copiii saraci" pe care Digi zice ca vrea sa ii ajute desi fuge de impozitarea romaneasca isi cumpara totusi mai multe pachete de biscuiti astazi cand alocatiile s-au dublat, iar la scoala beneficiaza de profesori mai bine platiti si mai motivati. Aratam ceea ce am facut si facem bine, iar daca deranjeaza asta probeaza inca o data ca suntem pe drumul cel bun.

PS Dragi ziaristi manipulatori si fake-uitori, oamenii aceia din Vinderei de care probabil doar acum ati aflat ca exista, sunt mai bogati ca voi fiindca nu au stapan, sunt liberi si constienti de importanta votului lor !



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...