Priviți, o „cadână” a lui Kadîrov se laudă cu apartamentul confiscat de la o familie de ucraineni

Priviți, o „cadână” a lui Kadîrov se laudă cu apartamentul confiscat de la o familie de ucraineni

Daria Bozhko din orașul ucrainean Rubijne, membră a organizației ”Voluntarii Akhmat” condusă de liderul cecen Ramzan Kadyrov, s-a lăudat că a devenit „propietara” unui apartament confiscat de la o familie de ucraineni.

După ocuparea așezărilor ucrainene, casele localnicilor sunt jefuite de forțele de ocupație ruse, precum și de grupurile care se autointitulează „voluntari” ruși, mulți dintre ei tâlhari din Cecenia.

Invadatorii se laudă cu prada pe rețelele de socializare.

Daria Bozhko s-a lăudat că a devenit „stăpâna” apartamentului unor localnici din Rubijne, care au părăsit orașul pentru a scăpa de război, scrie canalul de Telegram „ ”Seyatel vetra”.

Pe pagina ei de Instagram a postat o fotografie din casa ocupată.

"Dacă cineva îi cunoaște pe proprietarii acestui apartament delux, vă rog să le spuneți că din 8 iunie sunt comandantul apartamentului lor. Acum locuiesc temporar în el", a scris susținătoarea lui Kadyrov.

Proprietarii apartamentului au reacționat la informațiile despre sechestrarea locuinței lor.

"Veștile nu sunt plăcute, dar familia mea este în viață și sănătoasă, iar acesta este principalul lucru. Sper că este confortabil să locuiești în apartamentul nostru!" – a scris gazda în comentarii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…