Pro TV lansează un nou serial românesc în această toamnă: „Groapa“, o poveste despre mafie

Pro TV lansează un nou serial românesc în această toamnă: „Groapa“, o poveste despre mafie

Postul de televiziune a achiziționat drepturile și a început filmările pentru un nou serial: o imagine realistă și dură a lumii mafiei.

Serialul „Groapa“ va fi difuzat din această toamnă la Pro TV

Producția va prezenta relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste din această lume dură. Telespectatorii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a-ți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

O producție la cele mai înalte standarde, cu o distribuție de senzație în care actori remarcabili se vor alătura pentru prima dată postului Pro TV sau actori vor reveni. Acțiunea se va desfășura la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile.

Cu o distribuție din care fac parte actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, care vor lucra alături de tânăra generație, serialul „Groapa“ va miza pe componenta de acțiune.

Despre acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director declară: „După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și va captiva“.

Încântat după primele zile de filmare, Millo Simulov, Creative Producer, spune: „Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării“.

Serialul va fi difuzat din această toamnă la Pro TV și pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”