PROASTA din Caracal LOVEȘTE DIN NOU! Mai mult, ea crede că este candidată în județul „Caras”!

PROASTA din Caracal LOVEȘTE DIN NOU! Mai mult, ea crede că este candidată în județul „Caras”!

Parașutată de Tăriceanu cap de listă ALDE în Caraş-Severin, alături de Doina Frunzăverde, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, proasta din Caracal a insultat ca la uşa cortului doi cărăşeni. „Mitocan“ şi „abjectă“ au fost numiţi cei ce îndrăzniseră să-şi dea cu părerea pe Facebook despre „distinsa” senatoare.

S-a întâmplat la miezul nopţii de 30 noiembrie spre 1 decembrie 2016. Totul a pornit de la o postare pe pagina personală de facebook a unui orăviţean, Cristian Iohan Ştefănescu, în prezent producător la Digi FM, cu o experienţă de 15 ani în redacţia postului german de radio Deutsche Welle, scrie  Express de Banat .

„La ALDE, lista deputaților e deschisă de caracaleanca foamei Cristiana-Irina Anghel“, scrisese Ştefănescu, într-o postare care se referea la partidele care propun candidaţi proveniţi din alte judeţe pe listele din Caraş-Severin. Iată ce a urmat:

Cristiana-Irina Anghel: E greu cu educatia la tine… misogin, marlan, mitocan…

Cristian Iohan Ştefănescu: Ce e misogin, vă rog? Că sunteți caracaleancă? Asta e mitocănie? Doamna profesoară, cum se cheamă o femeie din Caracal? Nu ați făcut greva foamei, doamnă? (…) De ce nu ați mai candidat la Craiova? Dar la Caracal, totuși, de ce nu ați candidat?

Cristiana-Irina Anghel: Pentru ca nu fac eu listele. Iar la Caras, pe datele initiale, locul nu era eligibil. Celelalte, da. Iar eu am fost si am ramas cel mai sarac parlamentar…

Cristian Iohan Ştefănescu: Iată, un argument imbatabil, doamnă Anghel: nu dumneavoasră faceți listele. Doamnă, înțeleg că mă percepeți misogin (nu mi-ați dat argumentul pentru misoginismul meu); sunt mârlan și mitocan (poate că, într-adevăr, puteam să mă exprim un picuț mai elegant – dar fără mari exagerări). În fine. Dar chiar mă credeți tâmpit, doamnă? Poziția 1 pe listă nu este loc eligibil? Sau cumva plecați de la premisa că ALDE nu va câștiga suficiente voturi în Caraș? Că dacă e așa, Pierre de Coubertin să vă judece, dar nu văd sensul cheltuirii banilor pe o campanie de la care nu sperați nimic!

Cristiana-Irina Anghel: La Caras pozitia 1 pentru ALDE nu era. La alegerile locale a avut doar 3800 de voturi… M-au trimis pe mine considerand ca sunt singura care pot obtine un scor bun, daca nu-mi frang gatul. Ati putea sa va cereti scuze pentru calificativul din prima fraza si apoi putem sa punem punct insultelor. Eu cred ca daca eram barbat nu v-ati fi permis sa ma insultati…

În discuţie au intrat imediat şi alţi internauţi, printre care şi o orăviţeancă. Caz tipic de ghinion, când ai de-a face cu un personaj precum Cristiana Anghel.

Oana Oravitan: Abject limbaj au unii politicieni care au pretentia sa fie alesi…

Cristiana-Irina Anghel: Abjecta esti tu cand consideri normal ca o femeie sa fie insultata, si fara drept temei.

Cristian Iohan Ştefănescu: Doamnă, mi se pare deplasată reacția dumneavoastră. Vă simțiți atinsă de remarca Oanei?

Oana Oravitan: Daca stii sa citesti, eu am criticat limbajul tau, madam… sau esti si tu un analfabet functional…?! Mars din politica romaneasca! Mars!!!!

Cristian Iohan Ştefănescu: Oana, nu merită!

Oana Oravitan: Stiu…. Mi-e lehamite si sa merg la vot, spunandu-le un NU clar. E o degenerata. Nu vad cum scapati de ei…

Cristiana Anghel, de loc din Caracal (judeţul Olt), s-a remarcat prin greva foamei făcută 70 de zile în anul 2010, mediatizată intens de grupul Intact deţinut de familia infractorului Dan Voiculescu, condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare în „Procesul ICA“. Anghel s-a înscris în PC, partidul fondat de acelaşi Dan Voiculescu, chiar înaintea alegerilor parlamentare din 2012, când a candidat uninominal pe Colegiul Craiova (Circumscripţia Dolj), din partea USL (PSD-PNL-PC). Astfel a devenit fosta învăţătoare Cristiana Anghel parlamentar (senator), la fel cum au ajuns majoritatea candidaţilor USL la acele aşa-zis alegeri uninominale, care au mărit Parlamentul la aproape 600 de senatori şi deputaţi.

În mai toate postările sale privind judeţul în care candidează, Cristiana Anghel scrie Caras: „Intregul Caras“, „vorba despre Caras“, „la Caras, pe datele initiale“, „la Caras pozitia 1 pentru ALDE“. Nu Caraş-Severin, nici măcar Caras-Severin. Obişnuind să posteze fără diacritice, o înţelegem că, printre atâtea şi atâtea probleme senatoriale de rezolvat în miez de noapte, nu are timp să pună codiţa de la ş.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...